Huimaava hinta – tämä amerikkalaisasunto maksaa yli 60 miljoonaa euroa

Tästä ei asunto voi vaikuttavammaksi muuttua! Katso kuvat Amerikan kuudenneksitoista arvokkaimmaksi asunnoksi listatusta kartanosta.

Arvoalueella Kaliforniassa sijatseva, vuonna 1985 rakennettu kartano on listattu Amerikan 16. kalleimmaksi asunnoksi, ja sen omistaa paikallinen kiinteistömoguli Donald Abbey. 79 miljoonaa dollaria, eli noin 60 miljoonaa euroa maksava kartano on jokaisen asuntohullun unelma.

Todella upean näköistä asuntoa ympäröi yli 8 000 neliömetriä yksityiskäytössä olevaa maata, ja itse kartanon pinta-ala on lähes 3 000 neliötä. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy useita erillisiä vierastaloja, joiden yhteenlasketuksi pinta-alaksi muodostuu vajaa 1 400 neliömetriä.

Vaikuttavalle päärakennukselle johtaa pitkä asvaltoitu ajotie, ja sisään voi asteilla pylväiden kannatteleman upean katoksen alta – ainoa asia, joka tuntuu puuttuvan on vain punainen matto! Talon isäntäväki voi esitellä vierailleen vaikkapa 2000 pulloa sisältävää viinikellariaan, jonka ansiosta laadukkaat tarjoiltavat eivät pääse loppumaan kesken.

Muita asunnon luksuselementtejä ovat muun muassa kupolikatot, käsinmaalatut seinäfreskot, tammipaneloitu hissi, pokerihuone, 3D-elokuvateatteri sekä ammattikokille tarkoitettu keittiö. Jopa kaloja kohdellaan kartanon mailla hyvin, sillä niille löytyy ulkotiloista oma lämpökontrolloitu altaansa.

Päärakennuksesta löytyy kuuden takan lisäksi yhteensä viisi makuuhuonetta ja kymmenen marmorilla viimeisteltyä kylpyhuonetta. Maan alle on rakennettu myös autotalli, johon mahtuu parkkeeraamaan yhteensä kymmenen autoa. Mielenkiintoinen erikoisuus on myös täysin vihreäseinäiseksi maalattu huone.

Teksti: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja