Huima voitto! Emil Ruusuvuori löi kärkisijoitetun venäläispelaajan

Emil Ruusuvuori kukisti Kazakstanin Nur-Sultanissa pelattavan ATP-tennisturnauksen toisella kierroksella Venäjän Aslan Karatsevin 7–6 (8–6), 6–4. Karatsevin voittaminen on hieno suoritus, sillä hän on turnauksen ykkössijoitettu ja miesten maailmanlistalla 25:s.

Ruusuvuori pääsi toiselle kierrokselle, kun ranskalaisvastustaja Benjamin Bonzi luovutti avauserän jälkeen.

Sijoittamaton Ruusuvuori mursi Karatsev-ottelun avauserässä vastustajansa syötön kahdesti, mutta saman teki venäläisvastustaja. Tiukan katkaisupelin Ruusuvuori vei nimiinsä.

Toisen erän alkupuolella molemmat mursivat toisensa syötön kertaalleen. Ruusuvuori nousi syötönmurrolla 5–4-johtoon ja vei erän ja ottelun lopulta nimiinsä. Ruusuvuori kohtaa seuraavaksi Valko-Venäjän Ilja Ivashkan, joka on sijoitettu turnauksessa kahdeksanneksi.

Harri Heliövaara eteni brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa nelinpelin toiselle kierrokselle. Kaksikko voitti Hollannin David Pelin ja Pakistanin Aisam-ul-Haq Qureshin 7–6 (7–4), 6–3.

Heliövaara ja Glasspool kohtaavat seuraavaksi Meksikon Santiago Gonzalezin ja Argentiinan Andres Moltenin, jotka on sijoitettu turnauksessa ykkösiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja