Huikea pizzakeksintö: Tämä hakkaa perinteisen lätyn kuusinkertaisesti!

Kanadalainen pizzaketju on keksinyt melkoisen herkun kaikille syntymäpäiväsankareille – tai muuten vain pizzanystäville.

Pizzaburgeristaan tunnettu kanadalainen pizzaketju Boston Pizza kampanjoi parhaillaan uusia tuoteinnovaatioitaan ja pyytää ketjun faneja äänestämään keksintöjen joukosta parhaat. Boston Pizza on luonut erilaisia pizzaherkkuja, joista yhden voi äänestää oikeasti tuotantoon.

Kuusikerroksinen pizzakakku ja muut hullut innovaatiot

Pizzerian innovaatiolistalta löytyvät muun muassa pizzan makuiset minttupastillit, pizzasuoja sekä kaasukäyttöinen pizzaleikkuri. Kärkipaikkaa äänestyslistalla pitää kuitenkin tällä hetkellä ylivoimaisesti tämä huikea, kuusikerroksinen pizzakakku:

– Useimmat pizzeriat valmistavat pizzapiirakkaa, mutta me olemme luoneet pizzakakun. Se on täydellinen syntymäpäiväjuhliin, häihin tai jopa yksinäisiin iltoihin, Boston Pizzan sivuilla kuvaillaan.

Jos perinteinen täytekakku ei siis maistu syntymäpäiväjuhlissa, ota tästä kakusta mallia ja leivo itsellesi kuusikerroksinen, suolainen rasvapommi. Tai sitten voit äänestää Boston Pizzan sivuilla voittajaksi tätä "kätevää", sormiin asetettavaa pizzajuustonleikkuria:

Tai autoon tarkoitettua ilmanraikastinta:

Tekeekö mielesi pizzaa? Katso vinkit aitoihin italialaisiin pizzoihin:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja