Huikea Cristiano Ronaldo taas sankari Mestarien liigassa! Maalia edelsi karmiva moka

Manchester United löi ensimmäisessä Ole Gunnar Solskjärin jälkeisessä ottelussaan vieraissa Villarrealin ja varmisti pudotuspelipaikkansa jalkapallon Mestarien liigassa. Cristiano Ronaldo iski voittomaalin manchesterilaisille lukemin 2–0 päättyneessä F-lohkon kärkikamppailussa.

Solkskjär sai potkut viikonloppuna Unitedin 1–4-tappioon Watfordia vastaan päättyneen Valioliiga-ottelun jälkeen, ja United pelasi nyt ensimmäisen ottelunsa tuon jälkeen väliaikaismanageri Michael Carrickin komennossa. Carrick oli ennen tätä toiminut Unitedin apuvalmentajana vuodesta 2018 lähtien.

Ottelu eteni varsin tarkkaavaisesti eikä maalipaikkoja valtoimenaan pursunnut. United saa kiittää tuloksekkaasta illastaan kuitenkin myös maalivahtiaan David de Geaa, joka torjui muun muassa toisella jaksolla 0–0-tilanteessa ripeällä reaktiollaan Manu Triguerosin maalineduslaukauksen.

Maalittomasti edettiin aina 78. minuutille, kun Villarreal-maalivahti Geronimo Rulli antoi huolimattoman avaussyötön, ja keskikenttäpelaaja Etienne Capouen vastaanotto epäonnistui paineen alla.

Pallo ponnahti Capouen jaloista taaksepäin rangaistusalueen rajalle, ja Cristiano Ronaldo kiitti maalin tuottaneella nostollaan.

– On se huikea veikko, C Moren selostaja Kim Kallström hehkutti Ronaldoa.

Näet Ronaldon maalin ylälaidan videolta.

Jadon Sancho iski vielä lopussa yläriman kautta manchesterilaisvieraiden toisen osuman.

Ronaldo on ollut tällä kaudella Mestarien liigassa vahvassa iskussa ja tehnyt Unitedille tärkeitä maaleja loppuhetkillä. Hänellä on nyt kauden viidestä Mestarien liiga -ottelusta vyöllään kuusi maalia.

F-lohkon kärjessä olevalla Unitedilla on nyt 10 pistettä. United varmisti voitollaan paikkansa pudotuspeleissä.

Villarreal on lohkokakkosena seitsemällä pinnalla. F-lohkon muut joukkueet Young Boys ja Atalanta pelaavat lohkovaiheen viidennen ottelunsa kello 22 alkaen.

Atalanta on ennen ottelua viidessä pisteessä ja Young Boys kolmessa pinnassa.