Massiivinen koko pelasti tämän jätin teurastajalta: Australiassa elävä Knickers-härkä vetää vertoja jopa NBA-legenda Michael Jordanin pituudelle – painoakin huimat 1400 kiloa

Onko tässä maailman suurin härkä? Vetää vertoja jopa NBA-legenda Michael Jordanille 1:10

Australialaisella maatilalla ihmetystä aiheuttaa härkä nimeltä Knickers.

Pikaisella vilkaisulla Knickers näyttää aivan tavalliselta härältä, mutta laitumella muiden joukossa käyskentelveä otus herättää huomiota – eikä ihme.

Miltei Michael Jordanin pituinen

Australiassa Myallupin maatilalla elävä mustavalkoinen eläin on nimittäin reilusti muita lajitovereitaan suurempi. Tavallisen kokoiset lehmät näyttävät sen rinnalla lähinnä vasikoilta.

194 senttiä korkea Knickers jääkin vain neljä senttiä NBA-legenda Michael Jordanin pituudesta, ja eläin painaa huimat 1 400 kiloa.

Härän omistajan mukaan Knickersin suuri koko onkin ollut eläimelle eduksi, nimittäin se on säästynyt toistaiseksi teurastamolta.

Miten Knickers kasvoi niin suureksi?

Härän omistajan mukaan Knickers on herättänyt kiinnostusta ja ihmetystä ympäri maailmaa, sillä mies on saanut puhelinsoittoja Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Kanadasta ja Uudesta Seelannista.

Ihmisiä on kiinnostanut erityisesti se, miten härkä on kasvanut niin suureksi. Osa kysyjistä arvelee, että härälle on syötetty hormoneja, mutta omistaja kiistä teorian.

– Emme tiedä itsekään, se onkin pelottava asia, hän kertoo The Guardianille.

Maailman suurin härkä yli 2 metriä

Knickers ei ole kuitenkaan historian isoin härkä.

Vuonna 2010 Roomassa mitattiin Bellino-niminen härkä, jonka korkeudeksi saatiin hieman yli kaksi metriä.

Knickers häviää maailman suurimmalle härälle kahdeksan senttiä. Omistajan mukaan tämä ei kuitenkaan Knickersiä lannista.

Lähteet: The Guardian, CNN.

Lue myös:

    Uusimmat