Hui kauhistus! Näin karmivissa asuissa Hollywood-tähdet juhlivat halloweenia

Halloween on naamiaisten aikaa myös Hollywoodissa.

Brittilaulajattaret Lily Allen ja Adele olivat valinneet molemmat ylleen kauhuteemaiset morsionasut. Allenin vaaleassa leningissä näkyi luurankokuviota ja hänen kasvoilleen oli maalattu meksikolaistyyppinen sugar skull -meikki.

Myös Adelen kasvoilla vaikuttaa olleen samantyylinen maalaus, mutta hänen päässään ollut valtava musta huntu peitti laulajatähden kasvot. Laulajatar olikin pukeutunut lähes tunnistamattomaksi.

Tähdet kiersivät myös keräämässä karkkeja ja keppostelemassa lastensa kanssa. Ainakin näyttelijä Orlando Bloom ja laulaja Gwen Stefani nähtiin kierroksella kauhuteemaisesti maskeerattuina.

Gwen Stefani puolestaan oli hakenut inspiraatiota levynsä Love, Angel, Music, Baby -tapaan Liisa Ihmemaassa -sadusta.

Vähemmän pelottavissa asuissa nähtiin muun muassa povipommi Nicole "Coco" Austin miehineen. Hän oli tyylilleen uskollisena valinnut ylleen mahdollisimman vähän kangasta. Seksikkään erotuomarin asua pitivät kasassa vain harva nyörit. Uhkean kaunottaren aviomies, räppäri Ice-T sen sijaan nähtiin kahleissa, maskissa ja oranssissa vangin haalarissa.

Räppäri Snoop Dogg otti kaiken ilon irti yli 190-sentin pituudestaan pukeutumalla naishahmon reppuselässä matkustavaksi vauvaksi.

Laulajatähti Beyonce oli valinnut perheensä kanssa yhtenäisen teeman halloween-juhliin: kaikki olivat pukeutuneet Barbie-teeman mukaisesti. Beyoncella itsellään oli yllään alkuperäisen Barbie-nuken yllä nähty mustavalkoinen uimapuku ja hänen miehensä, räppäri Jay Z oli itseoikeutetusti Barbien poikaystävän Ken-nuken asussa.

Myös tennistähti Maria Sharapova oli valinnut ylleen lähinnä suloisen ja suomalaisille hyvin tutun asun. Punatukkainen naamiaishahmo kun oli Peppi Pitkätossu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja