Huhut vellovat kiivaina – tekeekö hittiyhtye Pussycat Dolls paluun?

Nicole Scherzinger on allekirjoittanut rahakkaan sopimuksen paluustaan yhtyeeseen.

2000-luvun menestystarina Pussycat Dolls tekee odotetun paluun. The Sun -lehden mukaan yhtyeestä tuttu Nicole Scherzinger on allekirjoittanut miljoonien dollarien sopimuksen osallistumisestaan yhtyeen paluukiertueelle.

Pussycat Dolls on ollut tauolla 10 vuoden ajan, kun yhtyeen jäsenet lähtivät toteuttamaan omia sooloprojektejaan. Paluun yhtyeeseen tekevät Scherzingerin ohella Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar ja Jessica Sutta.

Yhtyeen on määrä järjestää maailmanlaajuinen kiertue, jota on kaavailtu vuodelle 2020. The Sunin tavoittama sisäpiirin lähde kertoo, että ryhmä tulee esittämään suurimpia hittejään, mutta myös uudesta musiikista on ollut puhetta.

– Se on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta nyt, heidän palatessa yhteen osa heistä, myös Nicole, on sanonut olevansa avoin työstämään uutta musiikkia yhdessä.

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja