Honor 8 saamassa jo pian seuraajan? Tällaista huhutaan Honor 9:stä

Tuoreimpien kiinalaishuhujen mukaan Huawei suunnittelee Honor 9:n julkistamista Kiinassa jo 20. tai 21. kesäkuuta eli reilun kuukauden kuluttua – ja ennen suomalaista keskikesän juhlaa juhannusta.

Honor 9 olisi seuraaja Suomessakin erittäin suosituksi nousseille Honor 7 ja Honor 8 -puhelimille. Mikäli aiemmin nähty toistuu, Suomessa Honor 9 lanseerattaisiin kuukautta paria Kiinaa myöhemmin. Esimerkiksi viime vuonna Honor 8 esiteltiin Kiinassa heinäkuun alkupuoliskolla ja Suomessa se saapui myyntiin elokuun lopulla.

Kun Honor 8 oli pitkälti Huawein P9 erilaisissa, ja monien mielestä jopa näyttävämmissä lasikuorissa, niin Honor 9:stä on huhujen mukaan tulossa käytännössä Huawei P10:n & Mate 9:n tekniikan sekä Honor 8:sta tutun designin yhdistelmä.

Näin Honor 9 olisi saamassa 12+20 megapikselin kaksoiskameran, mutta ilman Leica-brändiä, Kirin 960 -järjestelmäpiirin, jopa 6 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä. Mukana voi olla myös vikkelä Huawei SuperCharge -pikalataus. Lisäksi myös Honor 9:ssä P10:n tavoin sormenjälkitunnistimen odotetaan löytyvän edestä toisin kuin edeltäjässä Honor 8:ssa.

Kiinassa Honor 9:n hinnaksi huhutaan 2 499 juania eli noin 330 euroa. Suomessa Honor 8:n kahden version lanseeraushinnat olivat 449 ja 499 euroa eikä toistaiseksi ole mitään syytä olettaa Honor 9:n hintojen näistä ainakaan laskevan.

Lue myös:

    Uusimmat