Huhtikuussa menehtynyt Avicii pokkasi palkinnon postuumisti VMA-gaalassa

0:57

Edesmennyt elektronisen musiikin artisti Avicii sai palkinnon yön VMA-gaalassa.

VIDEO: Ruotsalaiskuoron tribuutti Aviciille.

Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, sai postuumin palkinnon viime yön VMA-gaalassa. Avicii palkittiin Rita Oran kanssa tekemästään kappaleesta Lonely Together. Kappaleen musiikkivideo palkittiin vuoden parhaana tanssivideona.

Keväällä Omanista kuolleena löydetty Avicii oli yksi menestyneimpiä elektronisen musiikin artisteja. Hän oli usein Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien DJ-muusikoiden kärkiviisikossa.

Vuonna 2012 Avicii oli VMA-gaalassa ehdolla kahdessa kategoriassa. Miehen Levels-kappale kilpaili parhaan elektronisen tanssivideon ja parhaan koreografian kategorioissa. Vuonna 2014 Hey Brother ja Wake Me Up -kappaleet keräsivät gaalassa ehdokkuuksia. Lonely Togehter oli myös ehdolla parhaiden visuaalien kategoriassa, mutta voitto meni Kendrick Lamarin ja SZA'n hitille All the Stars.

Muita parhaan tanssivideon kategoriasta löytyneitä kappaleita olivat Calvin Harris ja Dua Lipa kappaleellaan One Kiss, The Chainsmokers kappaleellaan Everybody Hates MeDavid Guetta ja Sia kappaleellaan FlamesMarshmello ja Khalid kappaleellaan Silence sekä Zedd ja Liam Payne kappaleellaan Get Low.

VMA-gaalan menestyksen lisäksi Aviciilla on yksi Grammy-ehdokkuus vuodelta 2013, jolloin Levels kilpaili parhaan tanssikappaleen tittelistä.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja