Avicii laskettiin haudan lepoon – vain läheiset paikalla

1:02

Elektronisen musiikin tähti Avicii laskettiin haudan lepoon viikonloppuna.

Noin kaksi kuukautta sitten Omanista kuolleena löydetty Tim Bergling haudattiin yksityisessä seremoniassa Ruotsissa viime viikonloppuna. Bergling tunnettiin maailmalla paremmin artistinimellä Avicii. Hän oli yksi suurimpia nimiä elektronisen tanssimusiikin saralla.

The Mirror -lehden mukaan entinen muusikko haudattiin Skogskyrkogårdenin hautausmaalle Etelä-Ruotsissa. Berglingin hyvä ystävä Jesse Waits julkaisi Instagram-tilillään kuvan hautajaisissa jaetusta lehtisestä.

Hautajaiskuvan lisäksi Waits julkaisi lukuisia otoksia hänestä ja edesmenneestä Berglingistä. Julkaisun oheen hän ei kirjoittanut mitään, vaan muisti ystäväänsä yhdellä sydän-emojilla.

Berglingin perhe muisti häntä tämän kuoleman jälkeen julkaistulla kirjeellä. Artistin perheen mukaan tämä kamppaili elämään ja onnellisuuteen liittyvien ajatusten kanssa jatkuvasti. Avicii joutui jättämään keikkalavat vuonna 2016 heikon terveytensä takia. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

– Timiä ei oltu tehty bisneskoneistoa varten. Hän oli herkkä ihminen, joka rakasti fanejaan, mutta karttoi valokeilaa. Tim, sinä tulet aina olemaan rakastettu. Persoonasi ja musiikkisi tulevat pitämään muistosi elossa, perheen julkaisemassa kirjeessä sanottiin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja