Huh, mitä menoa! Nämä ovat maailman syntisimmät kaupungit

Jos haluat lomaltasi vauhtia, vaarallisia tilanteita sekä syntistä ilonpitoa, suuntaa johonkin näistä kymmenestä paheen pesästä. Kunnollista ja kunniallista käytöstä arvostavien kannattaa sen sijaan kiertää kyseiset kohteet kaukaa!

1. Pattaya, Thaimaa

Tämä rantakaupunki tarjoaa kaikenlaista paheellista: eroottista hierontaa, bordelleja, strippiluolia, kabaree-esityksiä ja ennen kaikkea seksiä. Prostituoidut huutelevat kadulla turistien perään ja saattavat jopa houkutella palvelustensa ääreen kädestä pitäen.

Ranta tarjoaa lepopaikan yön riennoista. Nuku huono olo pois, rusketu samalla ja aloita illan tullen alusta!

2. Tijuana, Meksiko

Tunnelma yhdessä maailman isoimmista rajakaupungeista on kuin villissä lännessä. Tällä puolella rajaa anniskeluikäraja putoaa 21:stä kahdeksaantoista, laiton prostituutio muuttuu lailliseksi ja päihteitä, erityisesti puoli-ilmaista tequilaa, on tarjolla yllin kyllin.

Rällästyksen keskellä on silti syytä pysyä tarkkana, ethän halua pulittaa lahjuksia tai joutua jopa vankilaan.

3. Amsterdam, Hollanti

Amsterdam on pullollaan kahviloita, joista saa ostaa vapaasti kannabistuotteita. Kahvilasta matka jatkuu prostituoitujen näyteikkunaan, Punaisten lyhtyjen alueelle. Päivän kruunaa live-seksishow, jossa lavalla mennään aina loppuun asti. Paras osuus paheita etsivälle: kaikki on laillista.

4. Las Vegas, USA

Synnintekijän paratiisissa rahapelit kilisevät yötä päivää, jopa lentokentällä. Prostituutio on laitonta, mutta toiminta on naamioitu seuralaispalveluiden taakse. Myös eroottinen show tai käsiase järjestyy käden käänteessä.

Las Vegasissa syntinen meno on kaupungissa kaikin tavoin oikeutettua. Täällä synti on oma toimialansa!

5. Rio de Janeiro, Brasilia

Mallimaailman tähtijoukosta löytyy useita brasilialaiskaunottaria, ja Rio de Janerio on yksi heidän leikkikentistään. Valitse rantasi, Copacabana tai kenties Ipanema, ja tuijota tyttöjä yläosattomissaan koko päivän. Illan tullen tunnelma tiivistyy entisestään. Bordellit ovat laillisia, ja palvelukset on listattu valmiiksi asiakkaille.

6. Moskova, Venäjä

Moskovasta löytyy tanssipaikkoja aina hardcore-teknosta rokkiin ja trance-musiikkiin. Punaisen torin lähellä sijaitsevista yökerhoista voi puolestaan löytää paikallisen vaimotarjokkaan. Prostituutio on laitonta, mutta pälhäkästä selviää usein tukullisella ruplia.

7. New Orleans, USA

New Orleansin syntinen historia juontaa juurensa 1800-luvulle, jolloin musiikkikulttuuri, prostituutio, ranskalainen keittiö ja hedonismi kukoistivat alueella. Nykypäivän New Orleansin ranskalainen kortteli tarjoaa tästä modernin version strippiklubien, aikuisviihdekauppojen ja baarien muodossa.

8. Manama, Bahrain

Tervetuloa Lähi-idän juhlakeitaaseen! Bahrainista löytyy niin villejä bileitä kuin seuralaisiakin. Kolmasosa muslimikaupungin asukkaista on ulkomaalaisia, mikä on johtanut ilmapiirin vapautumiseen.

Bahrainin ja Saudi-Arabian välinen siltayhteys ruuhkautuu viikonloppuisin, kun saudit saapuvat sankoin joukoin nauttimaan naapurimaansa vapaasta ilmapiiristä.

9. Macau, Kiina

Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue Macao on kirinyt Las Vegasin rinnalle uhkapelien mekkana. Vajaan kolmenkymmenen neliökilometrin laajuiselta alueelta löytyy 26 kasinoa, mukaan lukien maailman suurin peliluola Venetian Macau.

10. Berliini, Saksa

Lateksihousuja, ketjuja ja piiskoja − näitä kaikkia löytyy Berliinistä, fetissien paratiisista. Jos kaipaa pientä "rangaistusta", paikkoja on yllin kyllin. Samalla klubilla voi myös tanssia ja harrastaa seksiä. Prostituutio on Berliinissä laillista toimintaa.

Lähde: www.askmen.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja