Huh, mikä showmies! Hiihtomestari Petter Northug nauratti fanejaan housut kintuissa – "Yritin vaihtaa kultamitaleitani vessapaperiin"

Norjan entinen hiihtotähti Petter Northug on viihdyttänyt fanejaan Instagram-tilillään julkaisemallaan hilpeällä musiikkivideolla.

Koronaviruskaranteeni on saanut monet ihmiset keksimään mielikuvituksellista ajanvietettä itselleen. Näiden joukkoon on liittynyt myös jo hiihtouransa lopettanut Northug, joka osoitti musikaalisia taitojaan. Northug hauskuutti fanejaan Instagram-tililleen julkaisemalla hilpeällä musiikkivideolla, jolla hän lauloi Celine DioninAll By Myself -kappaletta omilla sanoituksillaan.

Sanoitusten teemana esiintyivät urheilu-uran jälkeinen yksinäisyys ja koronaviruspandemia.

– Kun olin nuori, olin hiihtomestari. Nyt nuo päivät ovat poissa. Nyt olen yksin, eivätkä tytöt enää koputa oveeni. Niin ei ollut aikaisemmin. Olen epävarma. Aivan yksikseni karanteenissa, 14 päivää yksikseni, Northug laulaa dramaattisesti näytellyllä musiikkivideolla.

Northug istuu myös videolla vessanpöntöllä housut nilkoissaan harmitellen vessapaperin puutetta.

– Ei vessapaperirullaa, minulla on hyvin likainen reikä. Yritin vaihtaa kultamitaleitani vessapaperiin, Northug laulaa vessassa.

Dramaattinen musiikkivideo saa onnellisen lopun, kun parvekkeella hiihtosankaruuteensa perään haikailevaa Northugia pyydetään vaikenemaan. Videolla eräs mies heittää Northugia vessapaperilla saaden hiihtoikonin onnelliseksi.

– Oi kiitos kaveri! Pyyhin itseni niin puhtaaksi ja kuivaksi, hän iloitsee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat