Hugh Jackman tunnustaa: Tämä seksikohtaus hävetti!

Hugh Jackman kertoo yhteistyön Jennifer Garnerin kanssa Butter-elokuvassa olleen mukavaa, mutta erään seksikohtauksen tallentaminen oli hänestä nöyryyttävää.

Näyttelijät Hugh Jackman ja Jennifer Garner nähdään yhdessä uudessa komediassa Butter. Vaikka australialaiskomistus oli nauttinut kuvauksista muuten, hänelle jäi nolo olo epätavanomaisesta tavasta jolla eräs intiimi kohtaus tallennettiin.

– Elokuvassa oli yksi kohtaus, jossa muhinoimme autossa, mutta sitä ei koskaan näytetä, vaan kohtauksen voi vain kuulla. En unohda sitä ikinä: äänittäjä, ohjaaja, minä ja Jen Garner menimme autoon tehdäksemme rakastelun ääniä. Oli tavallaan nöyryyttävää, kun huomasimme, ettei äänittäjä pystynyt tallentamaan meitä molempia yhtaikaa, joten meidän piti esiintyä vuoron perään. Olen kiitollinen, että Jennifer teki äänet ensin, sillä en olisi koskaan mennyt niin pitkälle kuin hän, ellei hän olisi aloittanut. En usko, että olen milloinkaan elämässäni ollut niin kiusaantunut kuin silloin, Jackman kertoo.

Kiusallisesta kohtauksesta huolimatta Jackman kertoo silti olleensa iloinen saatuaan olla mukana elokuvassa, koska sen tekeminen oli niin hauskaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja