HS: Sörnäisten teknobileiden järjestäjää epäillään nyt alkoholirikoksesta – uudet bileet tehtailtiin viime viikonloppuna

Katso, minkälainen meno bileissä oli viime yönä – poliisi ei voinut puuttua rajuun juhlintaan 1:27
Katso videolta, minkälainen meno bileissä oli! Poliisi ei voinut puuttua rajuun juhlintaan

Helsingin poliisi ei enää tutki kokoontumisrikkomuksena Sörnäisissä viime helmikuussa järjestettyjä teknobileitä, kertoo Helsingin Sanomat.  Sen sijaan tapausta tutkitaan nyt alkoholirikkomuksena. 

Poliisin mukaan Sörnäisten tapahtuman kohdalla ei ollut kyse sellaisesta yleisötilaisuudesta, jota kokoontumislaissa tarkoitetaan.

Poliisin partio kävi juhlissa paikalla, mutta totesi sen hetkisten tietojen valossa kyseessä olleen yksityistilaisuus, eikä näin ollen puuttunut tilaisuuden kulkuun.

Helsingin Sanomat kertoo nyt, että poliisi epäilee teknobileiden järjestäjää salakapakan pitämisestä eli alkoholirikoksesta. Asian toteaa Helsingin Sanomille tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä.

Poliisi takavarikoi Sörnäisten juhlapaikalta alkoholia sekä tupakkaa.

Poliisin mukaan myös Lauttasaaressa oli viime viikonloppuna saman tapahtumanjärjestäjän toimesta järjestetyt juhlat. Näidenkin juhlien osalta järjestäjää epäillään alkoholirikkomuksesta. Myös Lauttasaaren juhlista takavarikoitiin alkoholia ja tämän lisäksi rahaa.

Lue myös:

    Uusimmat