HS: Poliisi on pysäyttänyt Robinin ajaman mopoauton kerran – "Onhan tämä jäätävän kätevä peli"

Elokuun lopulla 18 vuotta täyttävä poptähti on tilannut jo oman auton.

Poppari Robin Packalén, 17, on ajanut mopoautonsa mittariin lähes 7 200 kilometriä. Ensi kesän kesäloman jälkeen mopoauto vaihtuu oikeaan autoon.

Poliisi on pysäyttänyt Robinin kerran, syynä tarpeettomasti päällä olleet sumuvalot.

– Välillä tuntuu, että tärkeintä autoilijoille on vain päästä mopoauton ohi, vaikka olisi neljänkympin alue, Robin sanoo Helsingin Sanomien kuukausiliitteen artikkelissa.

Mopoautoa "jäätävän käteväksi peliksi" kehuvalle Robinille on tilattu jo auto, mutta merkkiä laulaja ei suostu paljastamaan.

Suursuosittu laulaja käy parhaillaan lukion toista luokkaa. Laulajan tähtäimessä on valmistua ylioppilaaksi.

– Itselleni oli ihan selvää, että haluan jatkaa lukioonkin, vaikken yhtään tiedä, tulenko niitä papereita ikinä tarvitsemaan. Mutta hyvä on olla jonkinlainen yleissivistys. Haluaisin tehdä musiikkihommaa tulevaisuudessakin, mutta on sitten jokin pohja, jos tämä homma ei kannakaan, Roppe pohtii haastattelussa.

– Ja on hemmetin hyvä, että kello soi joka aamu ja on rytmi. Koulu on myös paikka, jossa saan olla ihan normaalisti. Saan istua paikallaan ja kuunnella, kun joku kertoo jotain siistiä.

Robin kertoo myös kärsivänsä jonkinlaisesta ikäkriisistä.

– Jokin yhteiskunnallinen vastuu painaa. Pitäisi olla kunnon kansalainen, selvitä itse ja ottaa vastuuta. Kai se tulee siitä, kun vanhemmat voisi sanoa, että tuossa on ovi, mene. Vaikka ei ne sitä oikeasti tee.

– Olen saanut onneksi elää tosi normaalia elämää. Mulla nyt sattuu olemaan vaan yksi erikoisempi harrastus. Tai duuni.

Taannoisessa MTV.fin haastattelussa selvisi Robinin ja vapaaottelija Teemu Packalénin olevan sukua keskenään.

Urheilija ja muusikko eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, mutta heidän isoäitinsä ovat lämpimissä väleissä keskenään.

– Robin on isäni serkun poika, että sellainen yhteys löytyy. Meidän mummimme ovat tekemisissä viikoittain, Teemu Packalén kertoi.

Robin oli kuullut asiasta, mutta ei osannut tarkemmin kommentoida MTV:lle.

– Arvasin, että tästä kysytään! Minäkään en oikein tiedä asiasta. Sitä ollaan kovasti selvittämässä. Tieto tuli minulle puun takaa. Selvitellään ja katsotaan, poppari sanoo.

– Packalénin matsi oli kyllä hyvä, katsoin sen itsekin. Oli mahtava fiilis kuulla, kun Kipinän hetki soi Lontoon O2-areenalla.

Lue myös:

    Uusimmat