HS: Eero Ritala paljastaa tulleensa pari kuukautta sitten isäksi: "Parasta, mitä tiedän"

Juha Perälä ja Eero Ritala haastoivat toimittajan pahamaineiseen Melkein Mensa -peliin – näin sähköisessä koetuksessa kävi 2:15
Juha Perälä ja Eero Ritala haastoivat MTV Uutisten toimittajan pahamaineiseen Melkein Mensa -peliin – näin sähköisessä koetuksessa kävi!

Näyttelijä Eero Ritala sai hetki sitten esikoisensa.

Näyttelijä Eero Ritala, 40, kertoo 29. maaliskuuta julkaistussa Helsingin Sanomien haastattelussa saaneensa esikoistyttärensä 2,5 kuukautta sitten.

– Isäksi tuleminen on parasta, mitä tiedän. Aina sanotaan, että lapsen myötä kaikki muuttuu, muttei sitä tajua, ennen kuin se tyyppi ilmestyy maailmaan, Ritala kertoi Helsingin Sanomille.

Hänestä isäksi tuleminen 40 vuoden iässä tuntuu juuri sopivalta muun muassa sen takia, että hän on saanut urallaan tehdä jo kaikenlaista. Hän täytti 40 vuotta 30. maaliskuuta.

– Lapsen myötä minulla on jatkossa hyvä tekosyy kieltäytyä kaikista epäkiinnostavista töistä. Tai sitten se kääntyy juuri päinvastoin, ja minun on pakko ottaa vastaan kaikki työt, jotta tulemme toimeen, hän kertoi nauraen.

Teatterin ohella Ritala on tehnyt paljon televisio- ja elokuvatöitä. Hän on ollut mukana myös Putouksessa, jossa hänet muistetaan muun muassa sketsihahmostaan Jone Riksusta.

Ritala asuu Helsingissä puolisonsa ja tyttärensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat