HPK tyrmäävä Helsingissä – HIFK lamaantui sokkialusta

Hämeenlinnan Pallokerho murjoi Helsingin IFK:n, kun se kaatoi helsinkiläiset tylysti 4-0-lukemin.

Ylälaidan videolla tunnelmia Liiga-kierroksesta lauantailta Tulosruudussa.

HPK sai lentävän alun otteluun, kun se tykitti ensimmäisellä viidellä minuutilla kaksi maalia. Maaleista vastasivat ylivoimalla Markus Nenonen ja Arto Laatikainen. HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin päätti ottaa aikalisän kahden salamamaalin jälkeen.

HIFK pääsi otteluun mukaan, mutta Jere Innalan läpiajomaali toisessa erässä ajassa 28:53 toi Nordenskiöldinkadun halliin lunta tupaan. HIFK ei tästä enää toipunut, vaan Philippe Cornet viimeisteli Kerhon neljännen osuman tyhjään maaliin muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua.

HPK:n mainion alkukauden ansiosta se on Liigan sarjataulukossa jopa kolmantena 32 pisteellä. HIFK löytyy taulukosta puolestaan sijalta viisi 27 pisteellä.

HPK jatkaa kauttaan perjantaina ottelulla sarjaa johtavaa Kärppiä vastaan. HIFK kohtaa seuraavaksi puolestaan KooKoon niin ikään perjantaina.