HPK:n tehohyökkääjillä säkenöivä startti SM-liigakauteen, asiantuntija nostaa esiin suuren heikkouden – "Hämmästyttävän huono"

22:35
HPK-tähdet Steve Moses ja Michael Joly ovat aloittaneet kautensa upeasti.

HPK:n tähtikaksikko Steve Moses ja Michael Joly ovat kantaneet suurta vastuuta SM-liigan ensimmäisten ottelukierrosten aikana.

Kauden neljän ensimmäisen ottelun aikana Moses ja Joly ovat kantaneet suurinta tulosvastuuta HPK:n hyökkäyskalustossa. Moses on heiluttanut verkkoja jo kolmesti ja jo viime kaudella SM-liigassa ihastuttanut Joly on takonut jo kuusi tehopistettä.

Moses ja Joly ovat tuoneet HPK:n hyökkäykseen tarvittavaa iskukykyä.

– HPK on puolustusvoittoinen joukkue. On ollut iso lykky, että sieltä löytyy kaksi pohjoisamerikkalaista pelaajaa, jotka ovat olleet todella tuotteliaita. Ovat ratkoneet pelejä ja pisteitä kerholle, Sihvonen summaa Liigaviikko-ohjelmassa.

Mitä huolenaiheita kaksikon peliin kuitenkin liittyy? Katso Petteri Sihvosen summaus kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

HPK:n ja JYPin välinen SM-liigaottelu on tänään katsottavissa Sub-kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta klo 18.30. Hockey Night -studio aloittaa kiekkoillan kello 18.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja