HPK kaappasi TPS-lupauksen

TPS tekee 2-0 maalin 1:47
Eetu Liukas tekee maalin Ilvestä vastaan.

HPK tiedotti keskiviikkona kahdesta pelaajasopimuksesta.

Eetu Liukas, 19, ja Jiri Pärssinen, 19, ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen HPK:n kanssa. Philippe Cornetin sopimuksen toinen vuosi on purettu yhteisymmärryksessä.

Laitahyökkääjä Eetu Liukas saapuu Hämeenlinnaan TPS:stä. Hopeaa Liigassa tällä kaudella voittanut Liukas on New York Islandersin viidennen kierroksen varaus viime kesältä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Eetu saapuu meille, sillä näemme kovan potentiaalin hänen urakehityksessä. Hän otti viime kauden aikana isoja steppejä ja on pelaajatyyppinä sellainen pelaaja, jonka joukkueemme tarvitsi, sanoo HPK: urheilutoimenjohtaja Mika Toivola tiedotteessa.

Liukas saapuu HPK:hon odottavin mielin.

– Oma kausi oli nousujohteinen. Liigan finaalit olivat mahtava kokemus ja näin mitä voittaminen vaatii. Hopea on pikkuhiljaa kirkastumassa ja haluan urallani voittaa mestaruuden, nälkä vain kasvoi. Tuon HPK:hon monipuolisuutta, kokoa ja fyysistä, vähän ilkeää pelaamista, Liukas toteaa.

Puolustaja Jiri Pärssinen saapuu "Kerhoon" Tapparan junioreista. Pärssinen on käynyt läpi joka ikäluokan juniorimaajoukkueet. 

Lue myös:

    Uusimmat