Horner tietää lääkkeet Ricciardon jatkosopimukselle – yksi asia avainasemassa

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on vakuuttunut siitä, että Daniel Ricciardo jatkaa tallissa ensi kaudellakin - jos Red Bull kykenee tarjoamaan hänelle kilpailukykyisen auton.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Kauden kaksi ensimmäistä kisaa eivät menneet itävaltalaistallin kannalta toivotulla tavalla, mutta Kiinan GP:ssä rävähti ja kunnolla. Loistavan taktiikan ansiosta Ricciardo nousi hetkessä kuudennelta sijalta koko kisan voittoon.

Ricciardon sopimus Red Bullin kanssa päättyy tähän kauteen ja hän on avoimesti kertonut, että on valmis vaihtamaan ympäristöä kilpailukykyisen auton perässä. 

Horner tietää yksinkertaisen keinon, jolla australialainen jatkaisi tallissa tämän kauden jälkeenkin.

- Luulen hänen olevan tyytyväinen Red Bullilla. Jos automme kulkee yhtä hyvin kuin Kiinassa, niin miksipä hän haluaisi lähteä muualle, Horner toteaa F1-sarjan virallisten nettisivujen haastattelussa.

Red Bullin suurin kompastuskivi viime kausina on ollut kenties moottorivalmistaja Renault ja sen luotettavuus. Ricciardon aika-ajo Kiinassa oli jopa jäädä väliin harjoituksissa sattuneen moottoririkon takia.

- Jossain kohtaa ajattelee jo, että mitä seuraavaksi, mutta luulenpa Kiinan GP:n tulleen Danielille hyvään paikkaan. 

- Hän on ehdottomasti uransa parhaassa iskussa ja on ollut jo muutaman kauden ajan. Hän on löytänyt oikean yhdistelmän kokemusta ja nopeutta. Hän on yksi sarjan parhaita ohittajia, Horner kehuu.

Ricciardo nousi Kiinan GP:n voitollaan MM-sarjassa neljänneksi 17 pisteen päähän kärkipaikkaa hallussaan pitävästä Ferrarin Sebastian Vettelistä.

Lue myös:

    Uusimmat