Honda-kuskit odottivat Monzasta parempaa

F1-sarjassa kilpailevan Honda-tallin kuljettajat Jenson Button ja Rubens Barrichello ajoivat molemmat pisteille Monzassa sunnuntaina. Viidenneksi sijoittunut Button oli kuitenkin toivonut kisalta enemmän.

Talli kärsi perjantain harjoituksissa konerikoista ja joutui palaamaan edelliseen moottoriversioon kesken kisaviikonlopun.

- Tallin kannalta tulos oli hyvä, mutta kaikesta huolimatta odotimme kisasta enemmän. Auton balanssi oli kaikkea muuta kuin hyvä. Ensimmäisellä varikkopysähdyksellä teimme joitakin säätöjä, mutta nopeutemme ei silti ollut kaivattua tasoa. Voimme silti olla kohtuullisen tyytyväisiä tulokseen haastavan viikonlopun jälkeen, totesi Button.

Rubens Barrichello toi autonsa ruutulipulle kuudentena. Brassikuski kertoi kisan olleen vaikeuksien täyttämä.

- Startissa koin pieniä ongelmia, koska auto oli polttoainekuormasta johtuen painava. Kärsimme koko viikonlopun ajan heikoista suoranopeuksista, jonka seurauksena Fisichella onnistui pääsemään helposti ohitseni. Jouduin myös taistelemaan koko kisan ajan auton takapään heikon pidon kanssa. Molempien autojen saaminen pisteille oli perjantain vastoinkäymisten jälkeen silti mielestäni tallille hyvä tulos, tuumaili Barrichello.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat