Mainos

Holopainen tunnustaa Soundille: Tarjan potkut hoidettiin äärimmäisen epäammattimaisesti

Nightwishin johtohahmo Tuomas Holopainen myöntää Soundille antamassaan haastattelussa, että Tarja Turusen erottaminen yhtyeestä hoidettiin huonosti.

Suomalaisyhtye Nightwish on ollut otsikoissa laulajavaihdostensa takia. Yhtyeen alkuperäissolisti Tarja Turunen erotettiin avoimella kirjeellä suuren kohun saattelemana vuonna 2005.

Aihe on ollut arka, mutta nyt Holopainen avautuu asiasta Soundi-lehden haastattelussa.

− Tarjan kanssa hoidimme asian äärimmäisen ei-ammattimaisesti. Asiat meni niin kuin niiden piti mennä, mutta tapa millä se tehtiin oli huono. Sen voivat meistä kaikki myöntää, Tuomas tunnustaa.

Turusen jälkeen bändiin valittiin laulajaksi ruotsalainen Anette Olzon, joka ehti olla mukana yhtyeessä viitisen vuotta. Hän on kertonut sittemmin Me Naisten haastattelussa joutuneensa myös erotetuksi. Nightwish vastasi väitteisiin kommentoiden Anetten olevan työyhteisöä rapauttava persoona.

Olzonin tilalle palkattiin hollantilainen Floor Jansen, joka on Holopaisen mukaan sopeutunut suomalaismiesten joukkoon täydellisesti. Siltikin menneisyyden tapahtumat kaivertavat Holopaisen mieltä.

− Mutta tähän päivään mennessä en ole pystynyt karistamaan olkapäältäni sitä fiilistä, että tässä on joku pielessä. Menneet tapahtuvat ovat varmasti traumatisoineet minua. On niistä myös oppinut käsittelemään asioita eri tavalla. Osaa pitää huolta, kysellä ja vaalia.

− On tässä ollut huonoa säkääkin menneisyydessä, mutta nyt pidetään Floorista kiinni kynsin ja hampain, hän sanoo Soundille.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja