Holmesin ja Cruisen eron syy selvisi?

Katie Holmesin epäillään säikähtäneen Suri-tyttären lähettämistä merellä järjestettävälle leirille.

Unelmapariksi mielletyn Katie Holmesin ja Tom Cruisen avioero on puhututtanut viihdemaailmaa viimeiset päivät. Eron syihin on esitetty mitä erilaisempia teorioita sen jälkeen, kun Holmes jätti yksin avioeropaperit. Spekulaatiot ovat erityisesti liittyneet Cruisen intohimoiseen skientologian harjoittamiseen.

TMZ.comin mukaan Katie ei halua, että Tom olisi lähettänyt Suri-tyttären pois kotoa. Sivusto kertoo, että Cruise on skientologien Sea Organization -järjestön suuri ihailija, ja hän olisi halunnut lähettää sen palvelukseen vasta 6-vuotiaan lapsensa. Useat julkisuudesta tutut henkilöt ovat osallistuneet merellä järjestettävälle leirille, ja he ovat puhuneet avoimesti sen armeijaa muistuttavista olosuhteista.

Holmesia Surin lähettäminen merille ei innostanut, vaan hän on ollut jyrkästi sitä vastaan. TMZ.comin haastatteleman lähteen mukaan hän olisi taistellut Tomin kanssa tyttären kohtalosta. Sivuston mukaan avioero ja yksinhuoltajuuden hakeminen oli Katien mukaan ainut tapa, jonka kautta hän saisi pelastettua tyttärensä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja