Holmalla hämmentävä suhde Ketoseen: Ilkeilemme toisillemme

Näyttelijä Antti Holma paljastaa, miten valitsi vakiotähdet uuteen omaan show’hunsa. Kari Ketonen pääsi mukaan miesten hämmentävän suhteen ansiosta.

Antti Holma nähdään syksyllä MTV3-kanavalla luotsaamassa omaa nimeään kantavaa show’ta. Mies kertoo kyseessä olevan keskusteluohjelma, jossa kuitenkin kukkii kirjava huumori eikä teräviäkään huomioita kaihdeta.

Ohjelmassa nähdään varsinaisten vieraiden lisäksi neljä vakiokasvoa, joista kussakin jaksossa on mukana aina kaksi.

Ohjelman vakiovieraat ovat Kari Ketonen, Kiti Kokkonen, Anna Dahlman ja Reino Nordin. Holma ruoti nelikon MTV.fille ja kertoi, miksi halusi juuri nämä ihmiset maustamaan uutta ohjelmaansa.

Syy Kari Ketosen valinnan takana on yllättävä.

– Hän oli ensimmäinen, jonka halusin mukaan. En tiedä ketään muuta, kenelle voisin olla yhtä ilkeä kuin Karille – ja varmaankin päinvastoin. Se lähtee kai suuresta kunnioituksesta, mutta meillä on ollut keskenämme ihan tosi omalaatuinen nokittelukulttuuri. Kari ei anna armoa yhtään. Hän on viiltävän tarkka, mutta älyttömän hauska. Jos muut sanoisivat samoja asioita, voisin ottaa niistä itseeni, mutta hänen sanoessaan niitä nauran vain kyyneleet silmissä.

Kiti Kokkoseen Holma tutustui jo ylioppilasteatterissa.

– Muistan selkeästi ensimmäiset kohtaamisemme ja sen, kuinka sydämemme sykkivät heti samaan tahtiin. Emme olleet paljoakaan tekemisissä ennen tätä, mutta vieraita miettiessäni hän tuli nopeasti mieleen. Minua ei ole helppo saada nauramaan, mutta Kiti pystyy siihen. Hänellä on niin mieletön arsenaali juttuja.

Anna Dahlmaniin Holma tutustui vasta hiljattain.

– Ajauduimme sattumien kautta samaan pöytään puolisentoista vuotta sitten. Tuntui, kuin olisin tuntenut hänet aina. Hänen huumorintajunsa ja suhtautumisensa ihmisiin on niin hauska ja ironinen. Hyvin tarkka ja hyvin analyyttinen, mutta hyvin hauska, Holma kuvailee.

Reino Nordinin Holma halusi mukaan, koska tämä tuo hänen mielestään porukkaan oman vivahteensa.

– En edes muista enää missä ja miten tapasimme ensimmäisen kerran. Reinolla on toisenlaista näkökulmaa kuin itselläni – en halunnut ohjelmaan vain itseni kaltaisia ihmisiä lähipiiristäni. Reino on sanavalmis ja sanoo mielipiteensä ihan varmasti, Holma perustelee.

Antti Holma Show MTV3-kanavalla syksyllä 2015 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja