Hollywoodin riitapukarit: Myös julkkisten ystävyyssuhteet kärsivät

Ystävyyssuhde ei ole rakkaussuhdetta yksinkertaisempi. Myös tähdet taistelevat parhaiden kavereidensa kanssa. Lue, kenen kanssa miljoonaperijätär ja riitapukari Paris Hilton on muun muassa lyönyt välit poikki!

Ystävyyssuhde harvoin on rakkauselämässä solmittua suhdetta yksinkertaisempi. Sen lisäksi, että parrasvalojen ulkopuolella elävät joutuvat ratkomaan ystävyysongelmiaan, käydään myös julkisuuden valokeilassa kärkkäitä taistoja entisten ja nykyisten parhaiden ystävien välillä.

Seurapiirijulkkisten Paris Hiltonin, 31, ja Nicole Richien, 30, välit ovat vaihdelleet vuosien aikana parhaista ystävättäristä pahimmiksi vihamiehiksi. Suomessakin Subilla nähdyn Simple Life -tosi-TV-sarjan tähdet ovat kuitenkin tuoreimpien tietojen mukaan taas sopineet välinsä.

Miljoonaperijätär , kuten myös Hollywoodin bilehileeseen Lindsay Lohaniin, 25, jonka kanssa Hiltonin kerrotaan riidelleen rakkauselämän asioista.

Ystävyys ei aina ulotu kulisseihin


Supersuositussa kirjasarjaan perustuvassa New Yorkin varakkaimpien perheiden elämää seuraavassa sarjassa Gossip Girlissa keskeiset henkilöt Serena van der Woodsen ja Blair Waldorf ovat lukuisista ongelmistaan huolimatta erottamattomat ystävykset. Todellisuudessa Serenaa näyttelevä Blake Lively, 24, ja Blairina nähtävä Leighton Meester, 25, eivät kuitenkaan tule toimeen keskenään.Naisten ongelmien kerrotaan johtuvan Livelyn diivamaisesta käytöksestä.

Myös Sinkkuelämää-sarjan Samanthan, eli Kim Cattrallin, 55, ja Sarah Jessica Parkerin, 46, Carrien, kerrotaan vihaavan toisiaan roolihahmojensa ulkopuolella. Naiset ovat kuitenkin vuosien varrella omilta tahoiltaan kommentoineet päinvastaista.

Parivaljakoiden Lively-Meester ja Parker-Cattrall sijaan tunnetun kaksikon, Frendit-sarjan Rachel Greenin, eli Jennifer Anistonin, 43, ja Monica Gelleriä näyttelevän Courteney Coxin, 47, ystävyys sen sijaan on yhtä vahvaa myös todellisessa elämässä. Kaverusten kerrotaan tutustuneen sarjan kuvauksissa – ja pitäneen siitä asti yhtä. Tämänkin ystäväparin välit ovat kuitenkin viilenemään päin Anistonin löydettyä elämänsä rakkauden, näyttelijä Justin Therouxin, 40, – tai näin ainakin huhutaan ulkomaalaisissa medioissa.

Kiristääkö kiertue-elämä välejä?

Erimielisyydet ystävien välillä saattavat kiristää tunnelmia myös ammattia harjoittaessa, erityisesti, jos ammattiin liittyy musiikkiuran luominen tiiviillä kiertueella yhtyetovereiden kanssa. Esimerkiksi brittiläinen 90-luvulla villinneen poikabändin Take Thatin suosio lähti alamäkeen Robbie Williamsin, 38, ritaannuttua muun yhtyeen ja erityisesti keulakuvan, Gary Barlowin, 41, kanssa. Miehet eivät olleet tekemisissä toisensa kanssa lähes 15 vuoteen, kunnes sopivat välinsä taas muutama vuosi sitten.

Myös hard rock -yhtye Black Sabbath on pitkän historiansa aikana kärsinyt kahden keulahahmon, Tommi Iommin, 64, ja Ozzy Osbournen, 63, välisestä valtataistelusta yhtyen herruudesta. Yhtye perustettiin jo vuonna 1969, mutta alkuperäinen kokoonpano hajosi jo 1979, kun Osbourne erotettiin bändistä. Viimeisimpinä mittelyksenä herrasmiehet taistelivat yhtyeen nimen omimisesta oikeusteitse vielä vuonna 2009. Riita saatiin kuitenkin sovittua lopulta oikeussalien ulkopuolella, ja yhtye on lupaillut jo moneen otteeseen jonkinlaista paluuta.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähteet: PopEater, Cosmopolitan, AceShowbiz, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja