Hollywoodin kurvikkain julkkisvaimo kohauttaa liian pienissä bikineissä

Rap-legenda Ice-T:n vaimo Nicole "Coco" Austin repäisi taas vähäpukeisilla kuvillaan.

Cocon, 32, kohukuvat sattuivat lipsahtamaan julkisuuteen epäilyttävän sopivalla ajoituksella, sillä vuonna 2005 avioitunut pariskunta on aikeissa ryhtyä uuden tosi-tv-ohjelman tekoon.

Ice-T on tuttu näky valkokankaalla ja tv-ohjelmissa, mutta nyt pariskunta pääsee ruutuun yhdessä. Avioparin elämää dokumentoiva reality on nimeltään Ice Loves Coco, ja se kertoo erittäin perinteisestä pariskunnasta erittäin perinteitä uhmaavassa paketissa, kertoo sfgate.com. Ohjelma alkaa Yhdysvalloissa kesäkuussa 2011.

Ohjelmassa seurataan myös Cocon urapyrkimyksiä.

– Ice T:n mielestä hänen uhkean vaimonsa, Cocon, on aika laittaa uransa uuteen nousuun, ja hän tukee vaimoaan tämän matkalla, Ice-T:n edustaja on kertonut.

Tosi-tv-ohjelmassa mallin ja näyttelijän uraa havitteleva Coco on väittänyt, että hänen kapea vyötärönsä ja muhkea takamuksensa ovat täysin aidot, ja feikkiä hänessä ovat ainoastaan 18-vuotiaana hankitut silikonit. Kalifornialaissyntyinen Coco on aiemmin toiminut uimapuku- ja alusvaatemallina, ja hän on tehnyt lukuisia kalentereita, lehtikuvauksia ja videoita. 18-vuotiaana hänet kruunattiin meksikolaisessa kauneuskisassa Miss Ujenaksi.

MTV3/Helmi

Lähde: sfgate.com, mediaouttake.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja