Hollywood-tähti Ben Affleck täyttää 50 vuotta – kamppailu alkoholismin kanssa varjostanut miehen uraa ja perhe-elämää

Näyttelijä Ben Affleck täyttää pyöreitä.

Hollywood-tähti Ben Affleck juhlistaa 50-vuotispäiväänsä. Näyttelijän elämässä puhaltaa myötätuulet, sillä hän meni hiljattain naimisiin entisen kihlattunsa laulajadiiva Jennifer Lopezin kanssa.

Uudelle vuosikymmenelle astuneen näyttelijän uralla on myös vauhdikas vaihde. Miehellä on useita uusia projekteja teossa, joista odotetuin on yhteiselokuva näyttelijä Matt Damonin kanssa.

Affleck ja Damon nousivat maailmantähteyteen Good Will Hunting -elokuvan myötä vuonna 2007.

Kamppailee alkoholismin kanssa

Affleckin tie onneen ei ole ollut helppo. Mies on kertonut avoimesti kärsineensä alkoholismista, jonka vuoksi hän on ollut vieroituksessa jopa kolme kertaa. Affleck kertoi Facebookissa ongelmastaan vuonna 2017.

– Olen suorittanut hoidon liittyen alkoholiriippuvuuteen. Sen kanssa olen kamppaillut menneisyydessä ja jatkan sen asian kohtaamista. Haluan elää elämää täysillä ja olla paras isä mitä voin olla. Haluan lasteni tietävän, että ei ole häpeällistä hankkia apua, kun sitä tarvitsee, mies kirjoitti aiemmin.

Mies kertoi alkoholismistaan myös The New York Times -lehden haastattelussa vuonna 2020

– Minulta kesti pitkään perusteellisesti, syvästi ja ilman mitään epäilyksiä myöntää itselleni, että olen alkoholisti. Seuraava juoma ei tule olemaan erilainen, näyttelijä kertoi lehdelle.

Affleck avioitui näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa vuonna 2005. Alkoholi ja pettämishuhut varjostivat parin avioliittoa vuosien ajan. He olivat yhdessä siitä huolimatta vuoteen 2018 asti. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta.

Affleck ja Lopez seurustelivat vuosina 2002–2004. He lämmittivät suhteensa uudelleen vuonna 2021. Pari avioitui heinäkuussa 2022 Las Vegasissa.

Lähde: FoxNews.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja