Ben Affleckin kanssa yhteen palannut Jennifer Lopez: "Olen superonnellinen"

0:18
Jennifer Lopez yllätti rohkealla musiikkivideolla – keimailee täysin alastomana

Jennifer Lopez kommentoi ensimmäistä kertaa nykytilannettaan.

Laulaja Jennifer Lopez, 51, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa, näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat lämmittäneet suhteensa uudelleen. Pari on nähty viettämässä usein aikaa yhdessä läheisissä tunnelmissa. He eivät ole yrittäneet peitellä suhdettaan ihmisiltä.

Kihlatustaan ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguezista  virallisesti huhtikuussa eronnut Lopez kommentoi nyt ensimmäistä kertaa julkisuudessa nykytilannettaan. 

– Olen superonnellinen, hän julisti Zane Lowen Apple Music 1 -haastattelussa.

– Tiedän, että ihmiset aina miettivät, miten voit, mitä tapahtuu ja oletko kunnossa. Tämä on se. En ole koskaan voinut paremmin, hän lisäsi.

Lopez kuvailee haastattelussa oppineensa olemaan yksin. 

– Kun pääset siihen tilanteeseen, uskomattomia asioita tapahtuu. Sellasia, mitä et koskaan uskonut enää elämässäsi tapahtuvan. Siinä tilanteessa olen nyt, hän kuvailee. 

Laulaja halusi myös kiittää kaikkia saamastaan tuesta ja rakkaudesta. 

– Haluan vain kaikkien tietävän, että se on parasta aikaa. Elämäni parasta aikaa.

Hollywood-tähtiparin lähipiirin mukaan pari aikoo jatkaa siitä mihin he jäivät lähes 20 vuotta sitten. Pari oli menossa naimisiin, mutta laittoivat kihlauksen poikki vain päivää ennen häitään vuonna 2003. 

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja