Ben Affleck yllättävän avoimena alkoholiongelmastaan: "Join pullon viskiä ja nukahdin sohvalle"

Alkoholismistaan avoimesti puhunut näyttelijä Ben Affleck paljastaa nyt syitä ongelmansa taustalla.

Kuluneen vuoden aikana näyttelijä Ben Affleck on ikuistettu punaisella matolla ja paparazzikuvissa melko hyvinvoivan ja onnellisen näköisenä.

Affleck palasi kesällä yhteen aiemman kihlattunsa, laulaja Jennifer Lopezin kanssa ja suhde vaikuttaa olevan onnellisella pohjalla.

Vielä muutama vuosi sitten tilanne oli tyystin erilainen: Ben Affleck erosi silloisesta vaimostaan, näyttelijä Jennifer Garnenista ja miehen alkoholiongelma riistäytyi käsistä. 

Tiistaina The Howard Stern Showssa vieraillut Affleck kertoikin yllättävän avoimesti hankalista vuosista ja siitä, minkä takia hän ratkesi juomaan.

Karille ajautunut avioliitto

Affleck ja Garner avioituivat vuonna 2005 ja lopullinen avioero astui voimaan vuonna 2018. Ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: Violet, Serafina ja Samuel, joiden huoltajuuden Affleck ja Garner jakavat.

Affleck kertoi Howard Sternin haastattelussa, että avioero oli tuloillaan kuitenkin jo paljon aikaisemmin, mutta pari pysyi yhdessä heidän lastensa takia.

– Ajattelin, että en voi lähteä lasteni takia, mutta en ole onnellinen, joten mitä teen. Ja se mitä tein, oli että join pullon viskiä ja nukahdin sohvalle, mikä ei sitten ollutkaan ratkaisu, Affleck kertoo.

Lopulta Affleck ja Garner olivat ymmärtäneet, että heidän liittonsa ei ollut se avioliiton malli, jonka he haluaisivat lapsilleen näyttää.

Ero ei ollut Affleckin mukaan kuitenkaan niin dramaattinen, kuin mediassa annettiin ymmärtää. 

– Meillä oli avioliitto, joka ei toiminut. Sitä tapahtuu. Hän (Garner) on joku ketä rakastan ja kunnioitan, mutta kenen kanssa minun ei kuitenkaan pitäisi olla enää naimisissa, Affleck selittää.

Vaikka jännitteiltä ja vihastumiselta ei vältytty, Affleck kuvailee kaiken tapahtuneen kuitenkin kunnioittaen.

Lasten vuoksi vieroitukseen

Affleck toteaa haastattelussa tienneensä aina, että Garner on hyvä äiti ja toivoneensa, että Garner on ajatellut hänen olleen myös hyvä isä.

Mies oli kuitenkin eniten huolissaan juuri lastensa näkökulmasta ja paljastaa tienneensä olleen aika hakee apua juomiseen, kun hän huomasi addiktionsa vaikuttavan heihin.

– Lääke addiktioon on kärsimys. Kärsit tarpeeksi, kunnes jokin sisälläsi toteaa "minulle riittää". Olen onnekas, sillä pääsin siihen pisteeseen ennen kuin olin menettänyt kaiken, joka minulle on tärkeää. Ei urani tai rahani, vaan suhteeni lapsiini, Affleck kertoo.

Mies uskoo, että jos olisi jäänyt yhteen Garnerin kanssa, hän todennäköisesti joisi edelleen. Vaikkei Affleck koekaan olevansa vieläkään täysin "parantunut" addiktiostaan, hän ei ole omien sanojensa mukaan halunnut vieroitusten jälkeen kertaakaan juoda.

Affleck ja Garner ovat pysyneet avioeron jälkeen hyvissä väleissä ja Garner on jopa kertaalleen saattanut Affleckin vieroitukseen.

Välien lämmittely Lopezin kanssa arvelutti

Kun vanhemmat ovat julkisuuden henkilöitä, suhdekuvioita täytyy lasten kannalta pohtia tarkasti, sillä kaikki päätyy lehtiin.

Affleck paljastaakin tiedostavansa, paljonko hänen omat suhteensa vetävät huomiota myös hänen lapsiinsa. Tämän vuoksi hän oli hieman varuillaan aloittaessaan uudelleen suhteen Jennifer Lopezin kanssa. Affleck ja Lopez seurustelivat ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa, mutta purkivat kihlauksensa vuonna 2004.

– Minun suurin vastuuni on velvollisuuteni lapsiani kohtaan, joten en tee mitään sellaista, joka olisi tuskallista heille jos voin vain vaikuttaa asiaan, Affleck kertoo.

Affleck kokee, että varsinkin hänen ja Garnerin avioeron puiminen lehdistössä oli hankalaa aikaa lapsille.

Affleckin kommentit on otettu vastaan negatiivisesti

Pagesixin mukaan Garnerin lähipiiriläiset ovat olleet suorastaan raivoissaan Affleckin kommenteista The Howard Stern showssa. Affleckin koettiin selvästi syyttävän ex-vaimoaan alkoholismistaan.

– Se on kuvottavaa. Jen on ollut ainoa, joka on nostanut hänet jaloilleen kerta toisensa jälkeen kun hän (Affleck) on tehnyt kamalia asioita – ratkennut ryyppäämään tai jotain pahempaa, kummankin osapuolen hyvin tunteva sisäpiiriläinen kommentoi.

Lähteen mukaan Garner pysyi Affleckin rinnalla, koska rakasti tätä.

Garnerin ystävät tuovat esille, että nainen ei ole ikinä puhunut julkisuudessa mitään pahaa Affleckista.

– Hän on monimutkainen mies. Sanon aina, että silloin kun hänen aurinkonsa paistaa sinua kohti, tunnet sen, mutta kun hänen aurinkonsa paistaa muualle, tulee kylmä. Hän pystyy heittämään aikamoisen varjon, sisäpiirin lähde kommentoi.

Ilmeisesti myöskään Affleckin nykyinen naisystävä Jennifer Lopez ei ole ollut järin tyytyväinen miehen kommentteihin.

Lähteet: E! News, People, Insider

Katso myös: Jennifer Lopez, 51, keimailee musiikkivideolla täysin alasti

0:18

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja