Hollywood-tähdet asukilpasilla – kumpi kantaa tämän hirvityksen paremmin?

Näyttelijättäret Olga Kurylenko ja Olivia Munn nähtiin samanlaisessa asussa vuoden 2012 aikana. Kumpaa tummista kaunottarista sinisävytteinen erikoinen asu pukuu paremmin?

Ranskalainen malli, näyttelijätär ja menneiden vuosien Bond-tyttö Olga Kurylenko, 33, näyttäytyi InStyle-lehden tilaisuudessa Peter Pilotton sinisävyisessä ja osittain samettisessa mekossa. Samassa erikoisessa asussa nähtiin myös näyttelijä Olivia Munn, 32, myöhemmin loppuaan lähestyvän vuoden 2012 aikana. Naisia yhdisti samanlaisen mekon lisäksi myös Louboutinin teräväkärkiset korkokengät!

Tummat kaunottaret olivat kuin toistensa kopiot – ainoana erona Munnin tiukalle nutturalle vedetyt kutrit. Kumpaa naisista tämä yli 1200 euron arvoinen luomus puki paremmin – jos kumpaakaan?

2010-luvulla muodissa on nähty taas menneiden vuosikymmenten hittituotteita, mutta tästä riikinkukkomaisesti sävytetystä asusta tulee auttamattomasti mieleen suloisenkatkera 1990-luku – niin hyvässä kuin pahassa. Pukisitko sinä tällaisen päällesi?

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja