Hollywood-tähdestä tuli isä – ex-tyttöystävä synnytti tytön

Isyystestin tulokset odottavat valmistumistaan, mutta Ryan Phillippe käyttäytyy jo isän tavoin, kun entinen tyttöystävä Alexis Knapp synnytti tyttövauvan.

Näyttelijä Ryan Phillippen, 36, entinen tyttöystävä, ei vielä kovin tunnettu näyttelijä Alexis Knapp, 26, synnytti 1. heinäkuuta esikoisensa. Tyttövauva sai nimekseen Kai, uutisoi In Touch.

Phillipp oli sairaalassa mukana synnytyksessä, huolimatta huhumyllystä, jossa on pohdittu, onko mies lapsen isä vai ei. Lähteen mukaan hän kuitenkin käyttäytyy isän lailla:

– Hän odottaa DNA-testin tuloksia nähdäkseen onko lapsen isä, mutta hän käyttäytyy isän tavoin. Hän vei Knappin raskausajan loppupuolella lääkärin vastaanotolle ja oli mukana synnytyksessä.

Pari seurusteli viime kesänä, mutta he erosivat lokakuussa. Samassa kuussa Phillippella syttyi romanssi Red Riding Hood – Punahilkka -elokuvan tähden, Amanda Seyfriedin kanssa Kate Hudsonin järjestämissä Halloween-juhlissa. He seurustelivat, kunnes uutinen ex-tyttöystävän raskaudesta tuli julki maaliskuussa. Silloin Phillip oli todennut ystävilleen, ettei ole varma, onko lapsen isä. Hän kuitenkin sanoi, että mikäli isyystesti osoittaa sian todeksi, hän aikoo kantaa lapsesta vastuun.

Phillippella on ennestään kaksi lasta Ava, 11, ja Deacon, 7, avioliitosta Reese Witherspoonin kanssa. Heidän avioliittonsa päätyi eroon vuonna 2006.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja