Hollywood-tähden väitettiin kasvattavan lapsensa sukupuolettomaksi: "Siinä ei ole mitään järkeä"

Näyttelijätär Kate Hudson paljasti raskautensa hauskalla tavalla 0:46
Kate Hudson paljasti vauvauutisen viime keväänä.

Kate Hudsonin mukaan hänen puheensa sukupuolettomasta kasvatuksesta ymmärrettiin väärin.

Näyttelijä Kate Hudson oikaisee väitteitä, joiden mukaan hän kasvattaa tyttärensä sukupuolettomaksi. Hän julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa selvensi ajatuksiaan lapsen kasvattamisesta.

Hudson kertoi aiemmin haastattelussa aikovansa noudattaa tyttärensä Rani Rose Fujikawa-Hudsonin kasvatuksessa sukupuoletonta lähestymistapaa. Hän sanoo kirjoituksessaan, että hänet ymmärrettiin väärin.

– Hiljattain joku kysyi minulta, onko tytön saaminen ja kasvattaminen erilaista kuin pojan. Vastaukseni oli yksinkertainen: ei oikeastaan, hän kirjoittaa.

– Tämä klikinmetsästystaktiikka, jossa väitetään, että kasvatan tyttäreni sukupuolettomaksi, on typerä eikä siinä suoraan sanottuna ole mitään järkeä.

Hudson selventää, että yritti sukupuolettomasta kasvatuksesta puhumalla ohjata keskustelua pois naisellisista stereotypioista. Hän ajattelee koko kysymyksen olevan vanhanaikainen ja huomauttaa, että kaikki tytöt eivät halua olla prinsessoja.

Hudson sanoo aikovansa jatkossakin kasvattaa lapsensa niin, että he tuntevat voivansa olla vapaasti sellaisia kuin ovat, ja että heitä rakastetaan ja tuetaan.

– Jos he kasvaessaan löytävät erilaisen identiteetin kuin millaiseksi muut haluavat heidät määritellä, hyväksyn sen.

Lokakuussa syntyneen Rani Rosen lisäksi Hudsonilla on kaksi poikaa, seitsemänvuotias Bingham Hawn ja 15-vuotias Ryder Russell. Hän on seurustellut Danny Fujikawan kanssa vuodesta 2017.

Lue myös:

    Uusimmat