Hollywood-näyttelijän syöpä uusiutui jälleen

Hugh Jackmanilla on todettu kolmannen kerran ihosyöpä.

Muun muassa Wolverine-elokuvista tutun Hollywood-näyttelijä Hugh Jackmanin sairastama ihosyöpä on uusiutunut kolmannen kerran. Jackmanin edustaja vahvistaa E! Onlinelle, että tällä on jälleen todettu ja hoidettu tyvisolusyöpä. Edustajan mukaan Jackman voi nyt hyvin.

Ensimmäisen kerran Jackman joutui syöpäleikkaukseen vuosi sitten, marraskuussa 2013. Toisen kerran syöpäkudosta poistettiin viime toukokuussa.

Tyvisolusyöpä on yleisin ihosyövän pahalaatuinen kasvain. Se on yleensä täysin hoidettavissa, mutta voi hoitamattomana aiheuttaa epämuodostumia.

Australiasta kotoisin oleva Jackman on sairastumisensa jälkeen puhunut avoimesti auringon UV-säteilyn vaaroista. Viime keväänä hän kertoi Associated Pressin haastattelussa, ettei ihosyövän saaminen ole tavatonta Australiassa kasvaneelle, brittiläiset geenit omaavalle ihmiselle.

– Olen realistinen tulevaisuuden suhteen ja uskon, että syöpä tulee uusiutumaan vielä ainakin kerran, luultavasti useita kertoja. En muista, että minua olisi koskaan kehotettu käyttämään aurinkosuojaa Australiassa, Jackman sanoi tuolloin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja