Holly laittoi eyelineria hurjin seurauksin: "En nähnyt mitään, kaikki oli mustaa"

Holly laittoi eyelineria hurjin seurauksin: "En nähnyt mitään, kaikki oli mustaa" 1:43
Näin Hollyn eyeliner "hyökkäsi" hänen silmämunansa kimppuun.

Holly muuttui yhdessä silmänräpäyksessä demonimaiseksi ilmestykseksi, kun eyelineria yllättäen valui naisen silmämunaan.

Los Angelesista kotoisin oleva Holly Rogers, 29, valmistautui 8. huhtikuuta illalliselle ystäviensä seurassa. Hän oli päättänyt kuvata meikistään kauneusvaikuttajien kustannuksella pilailevan videon ystävilleen, mutta tilanne otti aivan uudenlaisen suunnan, kun Holly piirsi itselleen näyttävät kissarajaukset. Hollyn hurjasta kokemuksesta eyelinerin kanssa uutisoi muun muassa New York Post

Tarkastellessaan silmämeikkiään nestemäistä mustaa eyelineria vuosi Hollyn silmään. Musta nestemäinen väri muutti koko silmämunan silmänräpäyksessä pikimustaksi.

Hollyn hiljaa panikoidessa eyelineria alkoi valua myös hänen sieraimestaan ja lopulta sitä löytyi syljestäkin.

– Hyvä luoja, hyvä luoja… Holly toistelee videossa hermostuneesti kikatellen yrittäessään päästä eroon mustasta silmämunasta.

Eyelineria oli ilmeisesti päässyt valumaan Hollyn piilolinssiin, josta se nopeasti levisi niin, että koko silmämuna oli eyelinerista mustana.

– Koska minulla oli piilolinssit, väri kerääntyi sen alle ja sai silmän näyttämään demonin silmältä. En nähnyt mitään, kaikki oli mustaa, Holly muistelee Kennedy Newsille.

Lopputulos oli kuin suoraan demonisesta kauhuelokuvasta. Voit katsoa Hollyn videon tapahtuneesta yllä olevalta videolta.

Neste tuntui kuin roskalta silmässä

Holly väittää, että hän piti tilannetta itse asiassa ”aika coolina”. Hän kertoo, että eyeliner oli tuntunut samalta kuin roska tai ripsi silmässä.

– Se ei kirvellyt, mikä yllätti minut, hän kertoo.

Siinä kohtaa, kun mustaa nestettä alkoi valua nenästä, oli Hollyakin alkanut hiukan huolestuttamaan.

– Valuuko sitä nenästänikin? hän kysyy nähdessään sieraimenkin mustuvan.

Kameran linssiin peilaten Holly huomaa, että ei ollut sohaissut väriä nenäänsä, vaan väriä kirjaimellisesti valui sieraimesta.

– Luulin aluksi, että olin pyyhkäissyt nenääni sormillani, mutta sitten tunsin sitä alkavan valua ulos. Silloin en tiennyt enää, että mitä minun olisi pitänyt tehdä. En ollut varma, paljonko mustaa oli päätynyt poskionteloihini, hän kertoo.

Holly niisti vessapaperiin ja puhalsi ulos mustaa töhnää.

– Yllätyin siitä, kuinka paljon sitä tuli ulos. Se oli omituinen kehollinen kokemus, hän kuvaile.

Hollyn rauhallinen suhtautuminen yllätti

Holly kertoo, että oli jättänyt eyelinerinsa edellisellä kerralla lappeelleen, minkä johdosta sen applikaattorissa oli todennäköisesti liikaa nestettä, mikä johti sen valumiseen luomelta alas silmämunaan. Hurjan tilanteen myötä hän aikoo jatkossa säilyttää eyelineria pystyasennossa.

– Ihmiset kummastelevat sitä, kuinka rauhallisena pysyin. Se ei kuitenkaan sattunut ja olen tehnyt meikkejä ja käyttänyt piilolinssejä vuosien ajan, joten tuollaiset asiat eivät minua juuri inhota, Holly kertoo.

Lopulta mustan värin valuminen tyrehtyi. Holly kiirehti tekemään meikkinsä alusta ja lähti illanviettoon ystäviensä kanssa. Illan mittaan hän kuitenkin tarkisti jatkuvasti valuisiko sieraimesta vielä mustaa.

Hollyn hurjaa hetkeä eyelinerin kanssa on verrattu esimerkiksi Billie Eilishin hitin ”When the part’s over” dramaattiseen musiikkivideoon, jossa Eilish juo mustaa nestettä, jota sitten alkaa valua hänen silmistään vuolaana kyynelnorona laulajan laulaessa kameralle.

"Älä sano Nyx"

Holly julkaisi omat kauhunhetkensä TikTokiin, jossa sen on nähnyt yli 6,8 miljoonaa käyttäjää. Moni on kommentoinut videota inhonsekaisin tuntein, kun taas moni on kummastellut Hollyn kykyä pysyä rauhallisena pelottavassa tilanteessa.

– Olkaa hyvä ja lähtekää matkalle kanssani traumaattiseen iltapäivääni, Holly kirjoitti videonsa saatetekstiin.

Hollysta hulluinta kaikessa on se, kuinka monta ihmistä on nähnyt videon TikTokissa.

– Olit aivan liian rauhallinen, itse olisin kirkunut kauhusta, kommentoi eräs videon nähnyt.

– Sillä hetkellä, kun eyeliner valui alaluomellesi, olisin itse perunut koko ulos menemisen. Ihailen omistautumistasi ja tahdonvoimaasi, kommentoi toinen.

– Olisin ollut niin dramaattinen, jos tämä olisi tapahtunut minulle. Panikoin jo silloin, jos ripsi joutuu piilolinssiini, kirjoitti kolmas.

– Minkä merkkinen eyliner oli? Ihan vain, jotta voin pysyä kaukana siitä, eräs kysyi Hollylta.

Moni muukin halusi kuollakseen tietää eyelinerin merkin.

– Minä: "Älä sano Nyx, älä sano Nyx…” Sinä: "Elikäs se oli Nyxin eyeliner", eräs kommentoi Hollyn kuvaamaa videota, jolla hän vastaa kaikkien katsojien mieliä polttavaan kysymykseen.

Moni kommentoija kertoi kokeneensa vastaavaa.

Lähteet: Kennedy News/Reuters, New York Post ja @hollisaur/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat