Mainos

Hoitoon nopeasti ilman rahahuolia

Me suomalaiset vakuutamme tunnollisesti kotimme, automme ja jopa koirankin hoito on turvattu tapaturman ja sairauden sattuessa, mutta oma sekä läheistemme vakuuttaminen unohtuu usein. Vaikka tulevaa ei kannata liikaa murehtia, ikäviäkin asioita tapahtuu ja niihin kannattaa varautua.

– Useimmilla meistä on työantajan lakisääteinen tapaturmavakuutus. Se korvaa työssä ja työmatkoilla sattuvat tapaturmat. Vapaa-aikana eteen tulevia havereita se ei kata vaan niiden varalle kannattaa ottaa vapaaehtoinen henkilövakuutus, Aikuisturva, joka mahdollistaa pääsyn nopeasti ja jonottamatta yksityisten lääkäriasemien ja erikoislääkäreiden hoitoon. Se korvaa sairauden ja tapaturman hoitokulut kuten lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkkeet, kertoo kehityspäällikkö Ritva Alho Lähivakuutuksesta.

– Tapaturma tai sairastuminen voi vaikuttaa merkittävästi perheen arkeen. Ikävässä tilanteessa helpottaa edes vähän, ettei tarvitse murehtia taloudellista selviytymistä, kun tietää, että vakuutusturva on kunnossa. Erityisen tärkeää tämä on silloin, jos perheesi taloudellinen toimeentulo on sinun tai puolisosi työpanoksen varassa, muistuttaa Alho.

Ennen kaikkea vakuutusturvaa on hyvä olla kaikkein pahimpien sairauksien ja vapaa-ajan tapaturmien varalta. Tietyissä elämäntilanteissa, kuten opiskellessa, lapsia kotona hoitaessa tai työttömänä ollessa, työnantajan tarjoaman tapaturmavakuutuksen antamaa turvaa ei ole lainkaan. Tällöin on itse huolehdittava vakuutusturvasta tapaturmien varalta. Vakuutus kattaa sairaanhoitokustannukset myös, jos joudut työttömäksi tai työkyvyttömyyseläkkeelle.

Lähivakuutuksen Aikuisturva-vakuutuksessa on sairauskulu- ja tapaturmavakuutus samassa paketissa. Omavastuu on 100 euroa sairautta kohti eli pitkäaikaisissa sairauksissa omavastuu peritään vain kerran. Tapaturmasta johtuvista hoitokuluista ei peritä omavastuuta. Lähivakuutuksen koti-, nuoriso-, yritys- ja maatilavakuutusasiakkaat saavat Aikuisturva-vakuutuksen puoleen hintaan.

– Tule maksuttomaan vakuutusturvan tarkistukseen. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan vakuutusturvan, jossa ei ole päällekkäisyyksiä eikä yllättäviä aukkoja. Parin vuoden välein tehty vakuutusturvan tarkistus auttaa varmistamaan, että vakuutusturva on aina ajan tasalla, Ritva Alho korostaa.

Hyvä vakuutusturva maksaa naiselle 0,23–0,96 euroa/päivä ja miehelle 0,18–0,84 euroa/päivä.

Viisi hyvää syytä ottaa henkilövakuutus

1. Sairauden tai tapaturman yllättäessä sinä ja puolisosi voitte käyttää yksityislääkärin palveluita, kustannuksista murehtimatta.

2. Lapsesi pääsee tarvittaessa yksityislääkärille ja saa nopeasti parasta mahdollista hoitoa eikä sinun tarvitse miettiä kustannuksia.

3. Voit turvata läheistesi tulevaisuuden myös siinä tapauksessa, että sinulta tai puolisoltasi menee työkyky tai toinen teistä kuolee.

4. Täydennät työsuhteeseen perustuvaa vakuutusturvaasi ja olet vakuutusturvan piirissä myös

vapaa-ajallasi. Erityisen tärkeää tämä on silloin, jos olet opiskelija, hoidat lapsiasi kotona tai olet työttömänä, jolloin et ole työnantajan maksaman lakisääteisen turvan piirissä.

5. Varmistat riittävän toimeentulon ja elintason myös eläkepäivillesi.

Lue lisää: www.lahivakuutus.fi

Artikkelin tarjoaa: Lähivakuutus

Artikkelin tarjoaa:
Lähivakuutus

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja