HJK tasapeliin Eurooppa-liigan karsinnoissa – uuden värväyksen pelipaidan nimi aiheutti kummastusta

Helsingin Jalkapalloklubi kohtasi vieraskentällä Riika FC:n Eurooppa-liigan karsintojen kolmannen kierroksen avausottelussa. Pitkään ottelua johtanut Klubi joutui tyytymään 1-1 tasapeliin.

Kolmatta otteluaan HJK-paidassa tällä kaudella pelannut Tim Väyrynen avasi maalinteon jo seitsemännellä minuutilla. Daniel O'Shaughnessy tarjoili osumaan upean pitkän syötön. Ottelun ensimmäisen jakson puolivälissä kotijoukkueen Elvis Stuglis pääsi puskemaan ylärimaan.

Toisella puoliajalla Riika lähti hakemaan tasoitusmaalia, jonka se onnistui tekemään ottelun 81. minuutilla. Osuman viimeisteli Kamil Bilinski

HJK:n uusin hankinta Petteri Forsell pääsi kehiin 66. minuutin kohdalla ja tarjoili melkein heti mainion tekopaikan Sebastian Dahlströmille, joka kuitenkin päätti syöttää tilanteessa laukomisen sijaan. Kummastusta ottelussa herätti se, että Forsellin paidassa luki Forssell ja sosiaalisessa mediassa vitsailtiin sillä, että entinen HJK-kärki Mikael Forssell olisi palannut takaisin joukkueen riveihin.

Samanlainen tilanne koettiin Forssellin HJK-paluuottelussa, kun hänen paidassaan luki Forsell.

Toinen osaottelu HJK:n ja Riian välillä pelataan ensi viikon torstaina. Ottelu käynnistyy Töölössä kello 19.