HJK:lta rajuja liikkeitä: Kritisoitu urheilujohtaja sai kenkää

HJK-urheilujohtaja Vesa Mäki paljastaa saaneensa uhkausviestejä: "Se on häirinnyt jopa perheeni elämää" 1:43
HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki paljasti aiemmin saaneensa uhkausviestejä: "Se on häirinnyt jopa perheeni elämää"

MTV Urheilun tietojen mukaan HJK:n kritisoitu urheilujohtaja Vesa Mäki on saanut lähtöpassit seurasta. Päävalmentajatilanteesta ensimmäisenä uutisoineen Aition mukaan pelillinen johtaja Ferran Sibila sai potkut, ja seuran päävalmentajaksi palaa viime kauden menestysluotsi Toni Korkeakunnas.

Veikkausliigassa pienimuotoiseen tulokselliseen ja pelilliseen kriisiin jumahtanut Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt valtavan tuuletuksen. MTV Urheilun tietojen mukaan päävalmentajarekrytoinnissa epäonnistunut ja myös pelaajapuolella vaatimattomia näyttöjä esittänyt urheilujohtaja Vesa Mäki on saanut potkut tehtävästään.

HJK:n kannattajat ovat vaatineet Mäkeä tilille seuran päävalmentajasekoilusta jo pidempään ja vaativat hänelle potkuja avoimesti muun muassa perjantaina pelatun tappiollisen VPS-kotiottelun jälkeen.

Mäen lähdöstä ensimmäisenä uutisoi maanantaina Helsingin Sanomat.

HJK:n päävalmentajapuolella seura palaa lähtöruutuun, kun viime kaudella joukkueen mestariksi ja europeleissä lohkovaiheeseen luotsannut Toni Korkeakunnas palaa vetovastuuseen. HJK:n pelillistä prosessia apuvalmentajana johtanut Ferran Sibila sai potkut, ja asiasta ensimmäisenä uutisoineen Aition mukaan alkukaudesta päävalmentajan titteliä kantanut Ossi Virta palaa apuvalmentajaksi.

HJK on Veikkausliigassa viidentenä ja on kerännyt kahdeksasta ottelusta yhteensä vain 12 pistettä. Ottelun vähemmän pelannut VPS on sarjan kärjessä 16 pisteellään.

HJK ei ole toistaiseksi vastannut MTV Urheilun haastattelupyyntöön maanantaina.

Lue myös:

    Uusimmat