HJK vahvisti potku-uutiset: Tuttu mies palaa päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava HJK on antanut potkut valmentaja Ferran Sibilalle sekä urheilujohtaja Vesa Mäelle. Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Toni Korkeakunnas.

Korkeakunnas hyppää takaisin HJK-luotsiksi kauden 2025 loppuun ulottuvalla sopimuksella.

HJK:n alkukausi on ollut luvalla sanoen surkea ja hallitseva mestari on voittanut tällä kaudella kahdeksasta ottelustaan vain kolme. Sarjataulukosta HJK löytyy sijalta viisi.

Kehnot esitykset saivat HJK:n reagoimaan ja lähtöpassit saivat syksyllä urheilujohtajana aloittanut Vesa Mäki ja kohun saattelemana täksi kaudeksi valmennustiimiin liittynyt Ferran Sibila.

– Analyysimme korosti sitä, miltä pelimme myös näytti: Joukkueen pelaamisessa on ollut liian isoja fundamentaalisia ongelmia puolustus- ja hyökkäyssuuntaan. Totesimme myös, että alkukauden tulosten myötä joukkue tarvitsee valmennukseen nyt selkeyttä ja johtajuutta. Siksi päätimme seurassa, että ainoaksi vaihtoehdoksi jäi palkata uusi päävalmentaja. Löysimme hyviä kandidaatteja, joista päädyimme parhaana vaihtoehtona Tokeen, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti perustelee seuran tiedotteessa.

Korkeakunnas nähdään päävalmentajan tehtävissä jo keskiviikkona, jolloin HJK kohtaa paikallisottelussa Gnistanin.

Korkeakunnas toimi HJK:n päävalmentajana jo viime kaudella, kun hän korvasi potkut saaneen Toni Koskelan. Korkeakunnas johdatti HJK:n Konferenssiliigan lohkovaiheeseen ja Suomen mestariksi.

Lue myös:

    Uusimmat