HJK hävisi putoamista vastaan taistelevalle KPV:lle – maalivahdin karmea moka ratkaisi

Veikkausliigan illan ainoassa ottelussa sarjassa viimeistä edellisenä oleva KPV kukisti kotonaan HJK:n 2–1. Ratkaisumaalin teki 78. minuutilla Ishmael Yartey, joka hyödynsi HJK:n maalivahdin Maksim Rudakovin erheen pallon vastaanotossa.

Ottelun avausmaalin viimeisteli Hysen Memolla 40. minuutilla. HJK tuli tasoihin toisella jaksolla, kun Tim Väyrynen iski osuman maalin edustalta.

KPV:n kauden neljäs voitto nosti joukkueen 16 pisteeseen. Eroa sarjajumbona olevaan VPS:aan on seitsemän pistettä ja edellä olevaan RoPSiin kolme. HJK on sarjassa viidentenä, kuuden pisteen päässä kärkikaksikosta Interistä ja Ilveksestä, joka on pelannut ottelun vähemmän.