HJK avasi Veikkausliiga-kauden vauhdikkaasti – Inter kaatoi KuPSin huippuottelussa

Veikkausliigan suurin ennakkosuosikki HJK avasi kautensa vauhdikkaasti, kun se kukisti FC Hongan 4-2-lukemin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta kuitenkin nihkeästi, kun Hongan Darren Smith karkasi maalintekoon jo seitsemännellä peliminuutilla.

HJK käänsi ottelun itselleen kuitenkin tyylillä. Ensin HJK-paitaan palannut Filip Valencic täräytti isännät tasoihin muutama minuutti ennen puoliaikaa. Toisen puoliajan alkuminuuteilla David Browne siirsi HJK:n ensimmäistä kertaa johtoon.

Honka onnistui vielä tasoittamaan, mutta HJK kuittasi tasoituksen kahdella osumalla. 17-vuotias Casper Terho viimeisteli loppulukemiksi 4-2 uran ensimmäisellä Veikkausliiga-maalillaan.

Inter kaatoi KuPSin

Turussa viime kauden mitalistit kohtasivat, kun Inter kaatoi KuPSin niukasti 1-0.

Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon toisella jaksolla. Maaliltaan vastaan juosseen KuPS-vahti Otso Virtasen katko kimposi suoraan Interin Juho Hyväriselle, joka laukoi pallon nopeasti tyhjänä ammottavaan maaliin.

KuPS ei saanut kunnollista kiriä aikaiseksi, joten täysi pistepotti jäi Turkuun.