Hjallis Harkimo söi sanansa Jokerien uudesta omistajasta

Hjallis Harkimo ilmoitti marraskuussa, että Helsingin Jokerien uusi omistaja on selvillä ennen joulua. Harkimo on kuitenkin joutunut syömään sanansa.

Jääkiekon KHL:ää pelaavan Jokerien uutta omistajaa ei vieläkään tiedetä, vaikka Harkimo ilmoitti 14.11. julkaistulla YouTube-videollaan näin:

– Valitettavasti mä en voi vielä kertoa siitä, mutta ennen kuin joulupukki tulee, niin te tiedätte, kuka tulee mun tilalle Jokereihin. Ja muistakaa: Jokereita ei myydä, ellei kyseessä ole luotettava suomalainen ihminen. Se on varma. Mutta kyllä se teille pian selviää ja se on muuten hyvä tyyppi, Harkimo sanaili.

Joulupäivänä 25.12. Harkimo myönsi Twitterissä, että uusi omistaja ei ole selvillä.

– Se on totta, että uusi omistaja ei selvinnyt jouluun mennessä, siitä voi minua haukkua. Sopimukseen pääseminen vie aina aikansa. Kerron kyllä kun sopimukseen on päästy, Harkimo kirjoitti.

Vielä 27.8. Harkimo kertoi Huomenta Suomen Vilttiketjussa, että Jokerien myyntiprosessi on "tarkoitus saada maaliin syksyn aikana". Harkimo arvioi tuolloin, että tähän menisi yhdestä kahteen kuukautta (video alla).

Vilttiketju: Mitä odottaa tulevalta jääkiekkokaudelta? 10:52

Harkimo omistaa Jokereista enemmistön, 51 prosenttia. Venäläis-suomalaisilla liikemiehillä Gennadi Timtshenkolla ja Roman Rotenbergilla on 49 prosentin potti.

Lue myös:

    Uusimmat