Hjalliksen yllätyssuhde, Rehnien maisteluvideo, Antonio Floresin muuttunut someprofiili – näin ehdokkaiden puolisot kampanjoivat

Miksi otit puolisosi mukaan vaalikampanjaan? - Töllötuomareiden syynissä presidenttiehdokkaiden somet 7:18
Miksi otit puolisosi mukaan vaalikampanjaan? - Töllötuomareiden syynissä presidenttiehdokkaiden somet

Töllötuomarit puivat uusimmassa jaksossa presidentinvaaleja ja erityisesti puolisoiden roolia kampanjoinnissa.

Presidentinvaalien ensimmäinen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina 28. tammikuuta ja mahdollinen toinen vaalipäivä on puolestaan 11. helmikuuta.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula puivat uusimmassa jaksossa presidenttiehdokkaiden sosiaaliset mediat ja keskustelevat myös siitä, kuinka paljon ehdokkaiden puolisot ovat mukana vaalikampanjoissa ja pitääkö puolison olla mukana.

Kaksikkoa muun muassa puhuttaa asia, miksi Harry "Hjallis" Harkimo toi naisystävänsä Jasmine Pajarin julkisuuteen juuri ennen Linnan juhlia sekä myös se, kuinka Olli Rehn on tehnyt yhdessä vaimonsa Merja Rehnin kanssa somessa trendaavan maisteluvideon.

Töllötuomarit puivat yllä olevalla videolla myös Alexander Stubbin TikTok-videoita ja sitä, kuinka muut käyttäjät ovat alkaneet imitoimaan presidenttiehdokasta. Myös Pekka Haaviston ja Antonio Floresin yhteisvideota puhuttavat ja myös se, kuinka Jussi Halla-aho ei ole vallannut itse sosiaalista mediaa – vaan muut someseuraajat ovat tehneet sen presidenttiehdokkaan puolesta.

Sen lisäksi myös Li Andersonin, Mika Aaltolan, Jutta Urpilaisen ja Sari Essayahin somesisällöt ovat tarkasteltavana.

Töllötuomareiden uusimmassa jaksossa käydään läpi paluun tehnyt Levyraati, uudistunut Putous sekä keskustellaan myös Kultainen Venla -gaalasta:

Presidenttiehdokkaiden puolisoiden somet syynissä 21:28

Muista katsoa MTV:n Presidenttitentti keskiviikkona kello 20–22 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat