HIV-positiivinen Charlie Sheen häpeää törttöilyjään: "Muistot kauhistuttavat minua"

Hollywoodin paha poika sanoo jättäneensä holtittoman elämän taakseen.

Viime syksynä HIV-positiivisuutensa julkisuudessa tunnustanut näyttelijä Charlie Sheen, 50, kertoo Daily Mailin haastattelussa olevansa muuttunut mies.

– Tunnistan omat tekoni. Yritän parhaani mukaan hyvittää ne. Osa minusta kerrotuista jutuista on kuitenkin täysin keksittyjä ja ne voivat olla vielä haitallisia uralleni, Sheen sanoo.

Menneet törttöilyt puistattavat tänä päivänä miestä.

– Ne ovat häpeän puistatuksia. Välillä muistan jonkin tekemäni asian tai asian, jonka olen kuulemma tehnyt. On paljon sellaista, mitä en muista. Muistot kauhistuttavat minua.

Maaliskuussa muun muassa Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu Sheen avautui talousvaikeuksistaan. Näyttelijätähden mukaan hänen tulonsa olivat romahtaneet yli 600 000 dollarilla kuukaudessa sen jälkeen, kun hän myi oikeutensa hittisarjasta.

Sheen sai Miehen puolikkaista 27 miljoonan dollarin könttäsumman, mutta julkisuuteen ei ole kerrottu, mihin nämä rahat ovat kadonneet.

Tällä hetkellä Sheen maksaa ex-vaimolleen Brooke Muellerille 55 000 dollaria kuukaudessa. Sheenillä ja Muellerilla on kaksospojat Bob ja Max. Sheen ei kerro, kuinka suuren summan pystyisi maksamaan.

Charlie Sheen paljasti marraskuussa 2015 olevansa hiv-positiivinen. Sheen ehti sairastaa tautia neljä vuotta ennen asian tuloa julkisuuteen.

Näyttelijä on kertonut salaisuuden pitämisen käyneen kalliiksi, sillä useat henkilöt ovat kiristäneet häntä sairauden paljastamisella.

Lue myös:

    Uusimmat