Hiusten väritys ja naisen seksuaalisuus

Tarkkasilmäinen mies voi päätellä naisen hiusten luonnollisesta sävystä yllättävän monia asioita.

Ensinnäkin yleissilmäys hiuksiin voi antaa vihjeitä naisen hedelmällisyydestä. North Dakota Staten yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan naisten hiusten pituus ja laatu kertovat naisen nuoruudesta ja terveydestä sekä hedelmällisyydestä. Mitä pidemmät ja kirkkaammat hiukset naisella on, sitä nuorempi ja hedelmällisempi hän on.

Todella mielenkiintoinen on kuitenkin tutkimus, jossa selvitettiin naisten hiustenvärin yhteyttä seksuaalisuuteen. Tutkittavina oli blondeja, ruskeahiuksisia, punatukkaisia ja vaaleahkot sekahiukset omaavia naisia. Tutkimusta ei ehkä voi pitää kovin tieteellisenä, mutta pienoista osviitta se kuitenkin voi antaa. Arvioissa voi toki mennä pahasti metsään, jollei tiedä onko naisen hiuksissa aito värisävy.

Eroottiset vaaleaveriköt

Shutterstock

Vaaleaveriköt luottavat aina itseensä ja kauneuteensa. Heidän suosikkiasentonsa on olla miehen päällä ja he pitävät suunnattomasti suuseksin saamisesta. Vaaleaverikkö on eroottinen ja hellä nainen, joka rakastaa mieheltä saamaansa huomiota ja hyväilyä. Hän on myös nainen, joka saattaa kynsiä miehen selän naarmuille ja puhua seksifilmeistä kuin tavallisista päivittäisistä asioista.

Vaaleaveriköt ovat hiukan oikukkaita ja heidän sanavarastonsa sisältää oikeastaan vain seuraavia fraaseja: ”Minä haluan, Anna minulle, Osta minulle, Minä haluan tuonkin, Nyt sinä ymmärsit minut väärin, Eikö sinulla ole muka enempää rahaa?” Miehet haluavat vaaleaverikön rakastajattarekseen, mutta harvoin vaimokseen.

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan blondit kiinnostavat miehiä kaikkein eniten. Tutkijat arvelevat, että blondit tuottavat eniten kopuliinia (feromoni eli kemiallinen viesti), joka kiehtoo miehiä. Blondien viehättävyyden taustalla ei siis olisikaan heidän hiustensa väri, vaan heidän erittämänsä viettelevä tuoksu. Aitoja vaaleaverikköjä on naisista keskimäärin vain noin kolme prosenttia, skandinavialaisissa ehkä hivenen enemmän.

Viekkaat brunetit ja leikkisät punatukkaiset

Shutterstock

Ruskeatukkaiset naiset ovat erittäin viekkaita ja intohimoisia. He ovat hyviä teeskentelijöitä ja näyttelijöitä. Lisäksi he osaavat todella hyvin lukea miehen mieltä. He osaavat viedä miehen seksuaalisen ekstaasin huipulle ja antaa hänelle parhaan mahdollisen nautinnon. Yleinen uskomus on, että ruskeahiuksiset naiset sopivat parhaiten vaimoksi.

Punatukkaiset naiset pitävät kaikesta kokeilemisesta. Heille seksi on sekä huvia että leikkiä. Punatukkaiset naiset pyrkivät jokaisella kerralla olemaan hiukan erilaisia. He saattavat olla viattomia neitsyitä tai miehiä alistavia dominoita ja kaikkea siltä väliltä. Heiltä saattaa löytyä jos jonkinlaista seksilelua ja asustetta. Sanotaan, että miehet muistavat koko ikänsä punatukkaisen naisen kanssa viettämänsä kiihkeän yön. Väite voi pitää paikkansa, koska aitoja punatukkaisia naisia on keskimäärin vain 1–2 prosenttia, joten heihin törmää hyvin harvoin.

Punatukkaisten naisten ongelmana on kuitenkin se, että he eivät saa helposti orgasmia. Vain kolme prosenttia punatukkaisista naisista pystyy saamaan moninkertaisia orgasmeja ja he tarvitsevat vähintään puoli tuntia seksuaalista stimulaatiota saadakseen yhdenkään. Ruskeaveriköt saavat kaikkein helpoiten orgasmin ja lähes 80 prosenttia heistä kykenee saamaan sarjaorgasmeja. 40 prosenttia vaaleahkohiuksisista naisista saa useita orgasmeja samoin 15 prosenttia blondeista.

Bradfordin yliopiston hiussolujen biologiaa tutkiva tohtori Desmond Tobin on tullut siihen tulokseen, että blondien tavoin aidot punatukkaiset ihmiset ovat katoamassa maan päältä. Punatukkaisten vähyys johtuu siitä, että punaisten hiuksien saamiseksi on perittävä kaksi kuudesta punaista sävyä tuottavista geeneistä. Kummaltakin vanhemmalta pitää tulla yksi geeni. Tummemmalla hiustenvärillä on 40 päägeenin muunnelmaa, jolloin tällaisen sävyn periminen on huomattavasti helpompaa. Nykyisin on erittäin epätodennäköistä, että kummallakin vanhemmista olisi lasten punaisiin hiuksiin vaikuttava geeni.

Trendikkäät sekahiuksiset

Vaaleahkot sekahiukset omaava nainen on nopea oppimaan ja tämä koskee myös seksuaalisuuteen liittyviä asioita. Hän pitää paljon laadukkaista alusasuista ja vaatii, että myös mies kiinnittää alushousuihinsa huomiota. Tällaiset naiset seuraavat muotia ja tekevät niin seksissäkin. Jos jokin keino tai tekniikka tulee muotiin, he eivät epäröi käyttää sitä. Jopa tyttöjen välinen seksi sopii, jos se on muodikas trendi.

Kurkista myös niskaan

Yhdysvaltalaisen Michael Motorcyclen mukaan niskanpohjasta pystyy näkemään ihmisen persoonallisuuden. Vakavamielisellä ja analyyttisellä ihmisellä niskan hiusraja on tasainen. Jos henkilön hiukset kasvavat niskasta kohti korvia, hän on taipuvainen huvitteluun. Päälakea kohti kasvavat hiukset viittaavat intuitiiviseen ihmiseen. Kiehkuroita kasvavat hiukset viittaavat kaavoihin kangistuneeseen tyyppiin.

Siitä sitten vain reippaasti analysoimaan naisia keväisille ja aurinkoisille kaduille. Ensi viikolla tulee lisää analysointiohjeita. Silloin kerrotaan, mitä kasvot ja kädet voivat kertoa naisen seksuaalisuudesta ja sukuelimistä.


Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shuttestock, Futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat