Hittisarjan tähti avoimena imettämisen hankaluudesta – julkaisi rehellisiä kuvia arjestaan

Troian Bellisarion mukaan imettäminen on ollut hänelle helppoa, mutta rintapumppujen käyttäminen tuskastuttaa.

Valehtelevat viettelijät -tähti Troian Bellisario puhuu avoimesti monimutkaisesta suhteestaan imettämiseen. Tähti sai esikoisensa viime vuoden lokakuussa puolisonsa Patrick J. Adamsin kanssa.

Kansainvälisen imetysviikon kunniaksi Bellisario julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa, joiden yhteydessä kertoo kokemuksiaan imetyksestä. Ensimmäisessä kuvassa hän imettää tytärtään ja toisessa poseeraa rintapumppujen kanssa.

– En olisi koskaan uskonut, että jokin niin yksinkertainen voisi olla niin monimutkaista. Minulta tuli heti maitoa, tyttäreni on aina syönyt hyvin eikä hänen imettämisensä ole koskaan ollut kivuliasta tai turhauttavaa. Sen sijaan rintatulehdus, herääminen keskellä yötä pumppaamaan maitoa, pysäyttäminen moottoritien laitaan pumppaamaan maitoa tai piileskely talon pimeissä nurkissa pumppaamisen aikana on todella kivuliasta.

Bellisario toteaa, että on joutunut viimeiset kaksi vuotta olemaan todella tarkka kaikesta, mitä laittaa kehoonsa, kuten alkoholista, lääkkeistä ja melatoniinista. Imetys on kuitenkin ollut kaiken vaivan arvoista.

– Huolimatta siitä, miten paljon vihaan pumppaamista tai miten monimutkainen oma suhteeni ruokaan on, on ollut ilo, kunnia ja itsestäänselvyys ruokkia tytärtäni tällä tavalla, hän kirjoittaa.

– Kaikki äidit eivät saa kokea tätä. En tiedä, kestääkö tämä enää kauaa, mutta pidän hänestä aina huolta ja teen, kuten meille on parasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja