Hittisarjan pelottava jättiläisnukke ilmestyi filippiiniläiseen kauppakeskukseen – uskaltaisitko ryhtyä leikkiin?

Manilalaisen ostoskeskuksen edustalle on ilmestynyt kolmemetrinen nukke, joka on samanlainen kuin Netflixin korealaisessa Squid Game -hittisarjassa.

Squid Game -sarjan fiktiiviset hahmot osallistuvat erilaisiin lapsuudesta tuttuihin pihaleikkeihin, verisellä twistillä. Sarjan ensimmäisessä jaksossa pelattiin ”Liikennevalot”-nimistä peliä, jonka monet suomalaiset tuntevat myös nimellä ”Peili”. Pelissä kisaajien on varottava jäämästä kiinni suurikokoiselta pelottavan näköiseltä nukelta.

Pelissä yksi leikkijöistä ilmoittautuu peiliksi ja asettuu seisomaan selin muihin pelaajiin. Tarkoituksena on päästä peiliksi peilin paikalle tai osua kädellä peilinä pelaavan leikkijän selkään. Peli etenee, kun pelaajat lähtevät hiljaisesti etenemään kohti edessä selin olevaa peiliä. Peilillä on oikeus pienin väliajoin kääntyä ja katsoa, ketkä liikkuvat. Jos hän havaitsee jossakin pelaajista liikettä, hän mainitsee kyseisen pelaajan nimeltä ja tämän on palattava lähtöviivalle. Squid Gamen nukke tosin on hivenen vähemmän anteeksiantavainen niille pelaajille, jotka liikkuvat.

Nyt filippiiniläiset voivat kokeilla peliä samannäköisen nuken kanssa manilalaisessa ostoskeskuksessa. Sen sijaan, että häviöllä olisi verinen loppu, voi nuken kanssa ottaa ostoskeskuksessa selfieitä.

– Pidän tv-sarjasta, koska se on todella viihdyttävä ja koukuttava. Siinä oli sellaisia juonenkäänteitä, joita ei normaalisti näe Netflixin sarjoissa, kauppakeskuksessa vieraillut ja nukkea ihastelemaan pysähtynyt Yvette Olivares kertoi Reutersille otettuaan kuvan jättinuken kanssa.

Squid Game julkaistiin syyskuun lopulla, ja se on ensimmäinen korealainen sarja, joka on päässyt Netflixin top 10 -listan katsotuimpien sarjojen joukkoon globaalisti.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat