Hittimeemistä tuli totta! Tältä näyttää Anssi Kelan pyykkipäivä

Anssi Kela julkaisi Instagramissa kuvan mustanpuhuvasta pyykkipäivästään.

Laulaja Anssi Kela, 43, julkaisi kuukausi sitten Instagram-tilillään netissä levinneen vaateteemaisen meemikuvan.

Kuvassa Kela on matkalaukkuineen huoneessaan Vain elämää -sarjan kuvauspaikassa Satulinnassa. Miehen mukana on vain mustia vaatteita.

– Ilmeisesti joissain osissa nettiä leviää nyt tällainen kuva. Meinasin jo sanoa julistavaan sävyyn, että "kaikki maailman mustiinpukeutujat – yhdistykäämme!" Sitten muistin, että viihdymme paremmin yksin kotona, mies kirjoitti kuvan yhteydessä.

Hitiksi nousseesta meemistä tuli eilen torstaina totta. Anssi Kela julkaisi kuvan omasta pyykkipäivästään.

– Parisen viikkoa sitten netissä pyöri kuva pyykkinarusta, jolla roikkui pelkästään mustia paitoja. Alla luki: Anssi Kelan pyykkipäivä. Tässä autenttinen kuva.

Kela soitti maanantaina livekeikan Facebookissa. Mies paljasti esitystensä lomassa, että häntä pyydettiin metalliyhtye Stratovariuksen riveihin 1990-luvulla.

– Kaikki olisi voinut olla toisin jos olisin hyväksynyt tarjouksen, Kela naurahti.

Kela kuvaili, kuinka oli silloisen bändinsä kanssa tekemässä demoa Stratovariuksen silloisen kitaristin ja lauluntekijän Timo Tolkin studiossa Helsingin Herttoniemessä.

Tolkki kuuli Kelan bassonsoiton, ja vaikuttui kuulemastaan.

– Hän otti minuun kirjeitse yhteyttä. Kirjeessä oli Stratovariuksen raakamiksausta heidän tulevalta toiselta levyltäään. Hän myös tiedusteli kirjeessä, kiinnostaisiko minua liittyä bändiin basistiksi, Kela kertasi.

– Kuuntelin sitä musaa ja otin sitä haltuun. Mietin josko menisin treeneihin. Mutta se ei sittenkään ollut minulle sitä ominta aluetta. En innostunut riittävästi siitä matskusta, Kela kuvaili pohdintaansa.

Muusikko kertoi, että lopulta valinta olikin aivan selvä.

– Todettiin yhdessä tuumin, että ehkä se ei ole mun juttu. Että terveisiä vaan Lauri Porralle, joka on Stratovariuksen basisti, Kela naureskeli.

Lue myös:

    Uusimmat