Hirviniemi ja Hedberg kimppaseksikohtauksesta: Hullua heittäytymistä

Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg nähdään Luokkakokous-elokuvassa rohkeassa seksikohtauksessa yhdessä Kotikatu-näyttelijän kanssa.

Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin esittämät hahmot intoutuvat lemmenleikkeihin tumman kaunottaren kanssa Luokkakokous-elokuvassa. Reetta-nimistä naista näyttelevä Kotikatu-tähti Inka Kallén hyppää vällyjen väliin Hedbergin näyttelemän Antin kanssa ja mukaan pääsee myös samassa hotellihuoneessa majoittuva Nippe (Aku Hirviniemi).

Kolmikko ei turhia arastele, vaan on ilkosillaan rohkeassa kohtauksessa. Intiimejä ruumiinosia kamera kuitenkin karttelee, vaikka paljas iho vilkkuukin.

– Ei siinä pokka pysynyt! Se oli hullua heittäytymistä komedian ehdoilla, Sami Hedberg kertoi elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Seksikohtauksessa Hedbergin ja Kallénin esittämät hahmot heiluttavat peittoa antaumuksella, kun taas Hirviniemen esittämää, sammumisen partaalla hoippuvaa Nippeä on vaikeampi houkutella mukaan ilotteluun.

Hedbergin päässä nähdään kimppaseksikohtauksen aikana niin rintaliivit kuin uimarengaskin.

– Oli ehkä helpompaa tehdä komedian mausteilla se kohtaus, kuin jos olisi tehnyt intiimin, sensuellin rakastelukohtauksen. Se olisi ehkä jännittänyt enemmän, vaikka toki nytkin jännitin. Se oli vaan hauskaa menoa, Hedberg kuvailee.

Luokkakokous saa ensi-iltansa 25. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja