Seksikkäät stripparit mukana hautajaisissa – roisi kuva uudesta Luokkakokous-elokuvasta julki

Luokkakokous-elokuvan tekijät lupaavat, että jatko-osassa tulee olemaan yhtä reteä meininki kuin ensimmäisessäkin.

Media pääsi torstaina kurkistamaan Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan kulisseihin Vanajalinnassa, kun kuvauksia oli takana kaksi viikkoa.

Vierailupäivänä pääosakolmikko näyttäytyi tomuisissa puvuissa, muut näyttelijät ja avustajat olivat pukeutuneet mustiin. Työn alla kuvauksissa oli hautajaiskohtaus.

Vakava aihe ei tarkoita, että uusi Luokkakokous tulisi olemaan silotellumpi kuin edeltäjänsä. Elokuvassa yhtä pääosaa esittävä Aku Hirviniemi julkaisi Instagramissa kuvan kuvauksista.

Kuvassa hautajaisseurue istuu kahvipöydässä. Normaalin kattauksen sijasta pöytien päällä seisoo kaksi vähäpukeista neitoa.

– Parhaat vinkit vappupöytään, Hirviniemi leukailee kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Joku pahoittaa satavarmasti mielensä taas tästä elokuvasta, mutta se ei haittaa! Me teemme elokuvaa suurelle yleisöille, emme kriitikoille. Huonot kritiikit elokuvan kohdalla tuntuu toimivan meille vain mainoksena, yhdessä pääosassa nähtävä Jaajo Linnonmaa naureskeli MTV.fin haastattelussa.

Hautajaiskohtausta varten Vanajalinnaan oli saapunut paikalle myös naisnäyttelijöitä. Eeva Litmanen nähdään Birgitten roolissa, Anu Sinisalo näyttelee miehiä nielevää Carolaa ja Manuela Bosco esittää edesmenneen Kallosen leskeä Malenaa, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa hautajaisten myötä.

Elokuvan nimi tulee Jaajo Linnonmaan hahmon Tuomaksen polttareista. Elokuvan kolmannessa pääosassa nähdään koomikko Sami Hedberg.

Taneli Mustosen ohjaaman Luokkakokous 2 – Polttarit -komediaelokuvan kuvaukset jatkuvat kesäkuulle. Elokuvan on tarkoitus tulla teattereihin jo loppuvuodesta.

Katso miesten haastattelu kuvauspaikalta!

Jaajo, Hirviniemi ja Hedberg repeilevät Luokkakokouksen kuvauksissa 0:03

Lue myös:

    Uusimmat