Hilpeä pilakuva: Kävikö tämä Kimi Räikkösen mielessä, kun Daniel Ricciardo nousi kärkeen Kiinassa?

Red Bullin Daniel Ricciardon upea ajaminen pehmeillä renkailla nosti australialaisen Kiinan GP:n voittoon viime sunnuntaina. Muut kärkikuskit olivat lähes voimattomia, kun Ricciardo tuli vauhdilla ohi.

Video: Ricciardo nauttii kuohujuomaa kengästään, kun Räikkönen ja Bottas keskittyvät juhlimaan perinteisin suomalaisin menoin.

Ricciardo juhlisti voittoaan perinteisesti juomalla samppanjaa kisakengästään – eli nauttimalla "shoeyn". Palkintopallilla olleet suomalaiset Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen eivät osallistuneet huviin.

The Lollipop Man -nimeä käyttävä Instagram-tili on tehnyt hauskan kuvan (alla), jossa esitetään Räikkösen ja Bottaksen mahdollisia fiiliksiä Ricciardon noususta GP:n kärkeen.

"Ei ei ei! Älä päästä häntä ohi!" esitetään punaisen auton kuskin auton ajattelevan. "Voi pa***!" on taas ajatus "Hopeanuolen" auton sisällä. Toisessa ruudussa sadattelu jatkuu, kun ohitus on toteutunut. Viimeisessä ruudussa esitetään, että molempien kuskien harmituksen syynä on palkintopallilla odottava shoey.

Bottas kieltäytyi jo viime kaudella ainakin kerran Ricciardon juomatarjoilusta. Red Bull -tähden mukaan Kiinan kisan jälkeen samppanjaa ei riittänyt suomalaisille. "Meidän onnemme", kuittasi Räikkönen viileästi kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat